Spökerier jag varit med om

1. Jag o min lillsyrra hade fått ärva en kendocka av storsyrran...och han fick alltid agera som "the bad guy" men hur som helst så en dag la vi han i klädskåpet då det var hans gömställe. Nån timme senare så skulle vi hämta han igen...den är borta!!!! Vi letade o letade även på ställen där vi inte lagt han. Morsan tömde skåpet ut o in flera gånger om i 1 månads tid. Så en dag fick jag nog...bara gorma rakt ut att jag vill ha tilbaka min docka, vem det nu är som tagit den...och bad(ok skrek) att han skulle vara på samma ställe där han tog den ifrån(har sett/hört många spöken då...spceciellt från klädkamaren och hallen). Går för att äta igen, och den ligger där.

2. Leker bredvid klädkammaren (fattar inte hur jag vågar det), barbie igen med syrran. Är fortfarande 6 år. Vill först att syrran sitter bredvid dörren ,men går med på att sitta precis intill dörren trotts att jag är livrädd. Då helt utan varning hör jag hur nån sätter klorna i dörren som är stängd och drar längst hela dörren. Jag blir först helt paralyserad för en sekund för att sedan tokskirka och gråta. Där får jag blackout, minns inget mer. Minns bara skräcken. Går inte nära den dörren igen. Men måste förbi den när jag ska till mitt rum, så springer alltid förbi.

3. Delar rum med min lillasyster och jag har min säng mot klädkammarväggen. Varje natt hör jag hur något sätter klorna i väggen och drar ner. I börja inbildar jag mig att det är galljarna som drar längst vägen långsamt...allt för att lugna mig, men det hjälper inte. Så efter att ha legat varje natt i flera månader o hållit händerna mot öronen för att slippa höra det dä ljudet så får jag nog. Flyttar till andra väggen o sover lungt för försa gången i mitt liv. Eller lugnare, mot tidigare. 

4. En natt är mitt gossedjur borta, mitt i natten. Vaknar och frågar min syster som jag delar rum med, om hon sett mitt gossedjur. Men det hade hon inte.
Så tittar ner under sängen(är inte rädd för det då) och därunder sitter han min emil(gillar inte ha än idag...tycker han har läskiga ögon)i hörnet under sängen. Tills den kommer mot mig, precis som om nån puttat den mot mig. Blir livrädd självklart. Syrran minns det oxå. Efter det är bägge livrädda för att det sa finnas saker under sängen. Hoppar upp i sängen osv. Kan fortfarande inte titta på filmer där lyssnade ögon finns eller onda dockor. Har inte gärna en an barnens dockor i sängen.

5. En dag var jag hemma ensam o livrädd(10 år kanske),då jag måset duscha medan resten är i affären. SÅ duschar motvilligt då badrummet är precis mittemot klädkammaren. Stänger garderobsdörren fort och springer sen ifrån den. Låser badrummsdörren och hoppar in i duschen. Mitt i duschen flyger badrumsdörren upp med en smäll. Jag flög ur duschen satte mig med schampoo i håret och väntade in familjen. Vågade inte duscha ensam efter det, eller med drapperiet fördraget. 

6. Klädkammardörren är öppen hela tiden fastän man nyss stängt den!

7. En mörk lång skugga(small) står vid min säng och bara tittar varje natt. Som 5 åring blir man ju rädd, men när jag närmar mig 10 år börjar jag förstå att han inte gör något. Han står bara och tittar, som om han vore där och vaktade en. Brukade säga godnatt farfar och tids nog försvann han. 

8. En vit dam springer längst hallen, hela tiden samma väg. Satt aldrig med ryggen mot hallen när man satt och åt i köket. Såg ungefär ut som den kända "white lady", men hon hade en böljande kläning baktill så det såg ut som om hon sparang. Men ändå svävade hon.



9. Satt i min storasysters rum en sen kväll och gjorde läxor när jag var 16 år. Det var nämligen i det rummet, som datorn fanns, för att jag skulle kunna slutföra en uppsats. Sitter och lyssnar på musik, det e mörkt i rummet. Resten av familjen sitter i köket och äter kvällsmål. Så känner jag en iskall hand på min högra axel. Jag vart helt paralyserad i flera minuter kändes det som....tills jag sprang allt vad jag orkade in till köket. Frågar panikslaget om det var syrran (jag va likblek av skräck) som hade skämtat med mig då hon hade iskalla händer. Men hon var däremot väldigt klumpig på den tiden. Alla försäkrar att hon stått och diskat hela tiden. Var aldrig mer ensam i det rummet igen.

10 . En natt vågade jag mig upp mitt natten (var extremt mörkrädd) för att dricka, utan att tända alla lampor. Så tassar mot köket och sätter på kranen och dricker. Ska precis lägga tillbaka glasset ooch känner en isande vindpust bakom min rygg. Blir livrädd!!!! Tittar...all afönster är stängda.

11. En kväll när jag ska sova står det två figurer och tittar på mig från dörröppningen och det fortsätter i flera nätter. Jag e då fortfarande under 10 år. Men sen efter flera nätter så börjar de gå mot en sakta, har jag inte varit rädd innan så blir jag livrädd då. Drog täcket över huvudet och började sjunga alla möjliga nattvisor i en evighet tills jag vågade titta upp och de var borta (hade tittat flera gånger innan och de var kvar då). Kommer fortfarande ihåg dessa barn. En pojke och en flicka. Flickan är storasyster på max 12 år(om man ser till längden), lillebor på max 4. Hade madicken kläder. 

Ryser baar jag ser flickan i filmen "rose red" med den lilla handen. Sen när hon sträcker hammaren till en av dem i huset. och ber dem om något. Står med handen utsträckt....fy fan...får flash backs till mina spöken.

12. Jag var på besök 2 gånger sen jag flyttat,och ena dagen flög en ljusstake i bordet gick sönder och andra gången flög två högtalare till golvet samtidigt.
 
 
Det var mina upplevelser från barndomen.
Har du upplevt något?
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus