Tvättstuge KAOS!!!!

Efter skridskoåkningen gick vi alla hem till mig för att fika.
Blev 1 timme innan syrran var tvungen att gå hem och Emila som snart blir 1 år, vart trött!
Fatta familjens lilla bebis blir stor?!?! När hände det liksom??

Men gjorde lasange på den gamla köttfärssåsen.
Enkelt och snabbt. Men funderar på att koka plattorna innan , för blir  alltid för hårda...vad gör jag för fel?
Åt, och barnen hann titta på tv en kort stund. De tycks vara mulan fanatiska just nu.
Inte för att de rörde min mat, men det är väl inget nytt. Testar en massa nytt nuför tiden, och ingen hit för dem. Men ja e trött på samma gamla mat! De får lära sig att gilla maten helt enkelt! :-D

Så mot tvättstugan. Hade bokat tre maskiner. Så kom ditt.
KAOS!!!
De renoverar ju tvättstugan sen 1 månad tillbaka! Ist för 16 masikner så får alla slåss om 6 maskiner. Men det sjuka är att man kan boka alla maskiner. Stressad som man är så tittar man inte vilken maskin man bokar. Utan glad att man ens får tag på en!

Så hade bokad maskin 7- 9, en annan hade bokat maskin 10 - 12. De 2 grovmaskinerna vet alla e borta. Men som tur var så had eingen bokat maskin 15-16.
Men problemet var att det finns bara maskin 1 - 6 på plats! Som också var bokade självklart!
Så där stod 3 personer och bråkade om 12 maskiner, när bara hälften fanns.
Att de ens orkade. Själv satte jag mig ner och väntade. Hade gjort misstaget att boka maskiner som inte fanns. Så då kan jag ju inte börja kräva att de som gjort rätt ska ta ut sin tvätt. Som en annan person krävde där.
Varför?

Så kl 19 var jag där, klockan 20 fick jag slänga in en maskin. HAde 5 maskiner att tvätta!
22:30 var jag färdig med alla tvättar. MAry och Jonathan hade då bråkat non-stop, trötta som de var. Försökt eka vid mangeln, tryckt på dörröppnaren hela tiden. Sprungit in på den halva av tvättstugan som de fixade just då. Ja, så vart en mass nej, sluta under denna tid. Vid 22 somnade Jonathan som tur var. Då vart det bara en bråkunge kvar.   Men då var det kö på de enda två torktummlare som var där. Det som annas är lite bråk om 6 torktumlare och 2 torkskåp, men nu vart det riktigt löjligt. Folk var irriterade, och barnen trötta.

Men då kom A och räddade mig. Hade skickat ett sms och bett han komma och hämta ungarna innan de försöker paja hela tvättstugan, för jag lär inte vara färdig förrän middnatt om jag har tur. och så länge kan inte de vara i tvättstugan. Det orkar de inte. När han kom ditt så förstod han faktiskt vad problemet var. De två som bokat rätt maskiner var färdiga. Så det var bara jag kvar i tvättstugan då. Den andra tvättade fortfarande sin tvätt, och syntes inte till. Så A tog Mary som var vaken, och hon fick följa med till A's brorsa. Skulle hjälpa dem att installera routtern. Det bor tre ungkarlar i en trea och ingen lyckades installera den! Så A fick komma som räddaren i nöden. MArys hoppade glatt in i A's nya bil. Såölde sin gamla där motorn höll på att paja och köpte ytterligare en bil för under 10 000 lappen. Får hoppas att den här bilen håller längre. Men vad ska man förvänta sig av en bil som är tilverkad på 89/90? Och som kostar max 12 000? Ganska naturligt har den pajar ganska snabbt. Men man köper det ekonomin tillåter.

Så började torktumla. Så kl 00 kom jag hem, med med Jonathan fortfarande sovandes i vagnen, och två ikea påsar. Trodde armarna skulle lossna! Dötrött. Allt var ville var att sova. Mary gick och la sig av egen fri vilja och sa godnatt, medan jag satt och pratade med A.  Skulle precis börja plocka in tvätten efer min kvällsmacka var avklarad. Fan då  börjat handen bulta! jävla handled. Så bar o läna högen på golvet och gå och sova! Det var min långa dag igår.

VIsst lätt den rolig? :-)
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


carola

att folk orkar börja bråka om såna bagateller.... de får väl ringa stena o klaga istället....



apropå lasagnen... är det bara det översta lagret som blir stenhårt?

Vi kör alltid jättemycket bechamelsås...som vi häller så det täcker hela lasagnen...då blir den supergod o saftig...ett tips! :)

»»»»»»»» 2008-12-17 | 19:00:18 | http://mynameislola.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus