Visst blir man irriterad när det är stökigt!

Det behövs väl ingen forskning till?!
Nu menar jag nte att alla går och lackar ut för lite skit i ett hörn. Jag var fram till för ett år en av dessa som kunde sitta  ett rumt likt en soppptipp och inte bry mig. Var lika lugnt harmonsik som innan.
Sen hände något, fråga mig ine vad. Haha
Ett mirakel skede, eller så tyckte väl han där uppe så synd om min karl som fick drass med ett så oplockat hem att han satte lite vett i skallen på mig. :-)
Nu blir jag nervös av att något inte glänser.
Och en nervös Linda förvandlas till en ilsken Linda.
Så imorrn sak det skuras, diskas. Soppade gjorde jag idag.
Trotts geleben och mens trötthet som kommer med mitt nigariafall.

På tisdag fick jag ÄNTLIGEN tid till tvättstugan. Behöver jag säga att ajg längtar tills renoveringen av tvättstugan är färdig!
Ät trött på kaoset, trött på att inte få tvätttid. Min tvätthög som var 2 meter inan julen, är idag 3 meter. TRE stycken IKEA PÅSAR  ÖVERFYLLDA med tvätt fyllde jag idag. Alla dessa ska tvättas på 4 timmar + torktumlas.


Anledningen till att jag drar upp detta, är att jag läste på aftonbladets Wendela om detta. 

VAd säger ni, blir ni irriterade av stökiga miljöer?

Att för mig komma in i barnens rum på morgonen, då jag inte plockat undan kvällen inan är samma sak som att få hjärtklappningar, vilja springa därifrån i ren panik skrikandes. Så i barnens rum klara jag inte av att vara på kvällen o leka med dem. Då får de snällt plocka undan varje grej de lekt med innan de plockar fram något nytt. Annars blir jag en VÄLDIGT nervös mamma som hela tiden sitter och tittar nervöst på alla saker som ligegr på golvet. :-D



Så här såg det ut efter Marys kalas, jag röjde undan så fort alla gäster gått. Annars skulle jag ha suttit som på nålar, och ÖMÖJLIGT kunnat somna den natten.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Elin

Absolut att det är roligt när ens barn vill hjälpa till. Men det finns gånger då det är mindre roligt som tex när man är lite stressad eller gånger då man inte alls är sugen på "extra städ" skrattar



Jag gillar också den jackan. Finns på HM och nu på rea tror jag :)



Som kommentar på ditt inlägg så blir jag grymt irriterad på stökiga miljöer. Kan vakna sur och vresig om jag inte plockat undan kvällen innan... :)

»»»»»»»» 2008-12-29 | 11:32:04 | http://edvinsmamma.blogg.se/
Hanna

ja usch ja...jag tillhör också den som stör mig något som in i bomben på stök.... inte så att jag behöver ha kliniskt rent varje dag...men bara det är undanplockat o dammsuget i lägenheten är jag nöjd. Tycker vi sköter det jättebra hos oss..annars hade vi varit 2 åskmoln häar hemma..jag o roger. :D

dammsugningen går väl sisådär...inte varannan dag som jag hade velat...men 2 ggr i veckan blir det åtminstone... :)

»»»»»»»» 2008-12-29 | 15:10:23
Carola

OJ då..nu vart det fel..haha...

.hanna hade visst varit o skrivit på min dator...så hennes namn stod där

Men det förra inlägget skulle varit från mig....

:)

»»»»»»»» 2008-12-29 | 15:11:21 | http://mynameislola.blogg.se/
Nina

Bloggsvar: Nej vet inte vad de kostar ; )



Håller med om stökiga miljöer, får panik om det är rörigt omkring mig haha

»»»»»»»» 2008-12-29 | 15:45:04 | http://petitfashion.se/
Carro

Jaaa jag blir fruktansvärt irriterad när det är stökigt och kämpar för att hålla ordning efter tre barn :) Den största verkar inte förstå att jag vill ha lite städat omkring mig. Inte kliniskt rent för det går inte när man har småbarn. Det konstiga är att jag inte var så noga förrut, men nu vill jag ha lite städat omkring mig.

»»»»»»»» 2009-01-03 | 20:58:51

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus