Mycket blev gjort igår...

Man kan ju tänk sig att jag borde varva ner med tanke på att jag håller på att stressa upp mig själv, som leder till sömnproblem. Men inte. Har lte att göra....men alltförstressad vart jag inte faktiskt.

Dagen började 06 igår, vaknade då.
Ingen klocka, bara vaknade sömnig som man brukar var på morgnar och kunde inte somna. Ännu en natt med 5 timmars sömn, men antar att man överlever. Bättre än inget.

Barnen väcktes. Mer svårväckta barn får man leta efter. Inte förrän jag försiktigt "ruskade" om Jonathan lite och viskade "du får chocklad" vaknade han till. Öppnade ett öga och tittade på en, och lyckades med groggy röst få fram "chocklad?". Ja, det gick lätt. Placerade han i köksbordet efter lite kramande, och han fick yoghurt och en macka.

Sen nästa barn. Mary var lite mer svårflörtad som alltid. Hon vägrar ju somna sent om kvällarna, med orden om att vi e vakna. Hon tycks inet förstå att det e skillnad på stort barn och vuxen, eller så ignorerar hon det. Who knows....

För säger man attt barn ska sova, så blir hennes ord. "Men jag e stor nu, jag bestämmer då. Jag e fyra" eller den bättr varianten "Men ni sover inte". Ja vad ska man säga? Men somnar gör hon efter tjatt om att ligag ner p kudden och somna. Igår somnade hon med muttande om chocklad. Sa att om hon somnar så får hon chocklad när hon vaknar. JA,  adventskalneder e bra till mycket. Haha

Nog om det. Dumpade barnen på dagis, sen hem och förberedaa tvättkorgen. Jonathan kissad på alla täcken på natten, så bara att driva till tvättstugan igen. Inget och göra. Trodde det skulle ta 2 timmar max, men nej, det tog 4 timmar. Men det blev gjort iaf. Hade tänkt dammsuga, men det får vi ta idag istället.

Sprang sen till dagai och hämtade dem. Sen till bussen. Ditt vi galoperade mer eller mindre.
Barnen skulle till centrum, vilket äventyr. Ja, det tyckte de iaf.
Kom till busshållplatsen och för en ångs skulel var man ite ensam om att vänta. Där stod två till, den ena bara såg irritera t när vi kom och så fort barnen frågade om bussen skulle komma. Nej hon verkade ite tycka om barn, det märktes på bussresan sen. De 2 minuter det tar så  satt hon och slängde arga blickar på dem medan de pratade lugnt med varandra. Jag skulel förstå om de bråkade och så, men nu satt det faktiskt bara där och pratade i normal samtalston. Men men.....
Vart så paff också. BAd barnen  hoppa ur vagnen då det skulel bli tyngt och dra vagnen upp för trappan annars.
Skulel backa bak samtidigt som jag hjälpte Jonathan upp. Mary e ju stor tjej, hon kan ju allt själv enligt henne själv. Hann bar backa bak och två herrar eller vad man nu ska kalla dem dök på vagnen. Trotts att jag sa att det var lätt , att jag klarade mig så envisades de. Sa förvånat tack....ja det sytntes nog långa vägar. Aldrig att två dykt på vagnen innan. Menman tacka och bockar för hjälpen.

Så framme i centrum. Vad gjorde vi nu igen???

Just ja, köpa skridskor. Men först ville jag spana in en fin TUNN jacka...eller bolero elelr vad man ska kalla den. I spetts iaf från Gina. Sen mot intersport, och köpa de där skridskorna som May valde förra veckan. DÅ fanns det MÅNGA kvar. Idag 1 par! Självklart i en strl för liten. De hade 29, hon behöver 30. Hon vart lit besviken då de vart rosa med rosa broderade saker på den. Verkligen superfina! T o m ja skulle tänka mig såna. Men nej, till nästa affär. Stadium. Tur att de har båda säger jag bara. Där fanns det iaf skridskor kvar. Inte liak sockersöta, men de hade hennes size. HOn fick väla mellan dessa klassiska barnskridskor av plast med svart och guld detaljer på, eller konståkningsskridskor. Hon valde kontåkningsskridskor. Men hon vart inte liak entusiastisk till dem. De andra i den andra butiken slet hon bokstavligen  åt sig överlycklig. Nu vart det mer dämpat, men hon log iaf. Dessa kostade en 50 lapp mer, men bara hon e nöjd så. Hon fick testa igen. Ännu igen som i butiken innan bad jag om hjälp, bättre att ha dem som kan sin sak att hjälpa till med sizer. Jag kanske väljer fel storlek.



Så stolt och lite uppspelt, eller okej en hel del....så betalade vi. Sen springa och jaga Jonathan lite. HAn envisades med att springa åt fel håll hela tiden, röra allt, sortera om i hyllor, slänga sig under klädställ så man fick lägag sig på golvet i princip för att komma åt han. Visste redan innan att hn var sån,den hära dagen, men vi var tvunga att ha de där skridskorna. Men ut från butiken kom vi. Om än, jag lite svettigare. Försökte lugn ner killen lite, muta med fika. Det fick hem, för iväg for de båda mot hissen och waynes. De har tjattat om att sitta där uppe som de kallar det, och fika. Har alltid svarat en annan gång, men nu så behövde jag en fika själv.
Blev en mega bulle till Jonthan och en chockladboll. Nästa lika stort som hans huvud men bullmoster som han är tryckte han i sig den belåten. MAry tyckte däemot sin var äcklig. Bolle ar för stor och därmed inte god enligt henne. Åt halva innan JOnathan hög i hennes resterande hög. Fattade inte vart han fick plats med allt.

Sen toabesök och till andra affärer. KOllade på h&m, lindex och kappahl. Mary pekdae ut vad hon ville ha. Så idag ska jag till centrum en snabbis och köpa hennes presenter. Blir kläde och sånt. Mer praktiskt. HOnbehöver ju trjor då ALLA hennes andra tröjor e fläckar på. Förstår itne hur hin bär sig åt. Mitt i allt blir barnen hungriga. Tänkte att vi kom ditt 14:30 till centrum så klockan kan itne vara såå mycket. Men där hade jag fel! Klockan var 18!!! Hur kunde de ha blivit såå mycket?

Barnen ville äta på den mysiga restaurangen som de kallar den nu när det e vintertider.
De har en STOR kristallkrona i mitten och levande ljus över hela stället.
TÄnkte att det går väl a en gång. Man måste ju testa då och då hur deras restaurangvanor är.
Och det gick bra faktiskt. De satt stilla 90% av tiden, Sen dansade de till musiken.Knattedisco eller vad man nu kan kalla det. BArnen fick dela på en hamburgartallrik. Inte av ren snålhet, utan servitörean sa att det var stora portioner så de kunde dela på en. Ville de ha mer pommes, så skulle vi säga till bara. Jag tog en kycklingspett med potatisklyftor och tzatziki. Servitören var guld där, de flest brukar rabbla upp alal läsker. Vilket i sig inte är fel, men man vill helst att barnen dricker annat på vardagar. Räknade upp lingondricka och äppledricka och barnen ville ha lingondricka till sin burgare. Själv tog jag en cola.
Tänkte ta efterrätt, men mitt i maten började jonathan gråta. Fick in ut ett ord från han först men han hade ont i magen. Men lika snabbt som det kom, försvann det. Knäppte upp hans byxor, och han avrt lugn.

1½ timme senare kom vi därifrån....mätta och belåtna.
Jonathan var trött efter en lång dag och somnade i vagnen bara meter utanför restaurangen.
MAry vart allt för fascinerad av att det kom rök ur munnen när man andades. Så satt och blåste och pustad hela vägen hem för att få rökeffekten.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus