Webbcameran - roligt eller inte?

JAg har aldrig förstått vitsen med webbcameran.
Folk säger dte är så kul.
Fine med mina vänner kanske om de vill se barnen eller jag vill se ena kompisens barn.
Men mer än så är det inte.

T o m med min masn familj börjar jag flacka med blicken med, vill fly. HAr aldrig tycks om kameror, men har lärt mig att acceptera videos och vanlig. Men webb...never.
Hjärtklappningar. Sen kommer desssa frågor.
"hur ser jag ut"
"ser jag bra ut"
Ja.....vem fan bryr sig??????
Du kanse ut som en skattbo och mitt svar skulle bli detsamma.

Inte jag iaf. Kan säga att jag dejtat 4 killar innan jag träffade karn.
Den första var en -10 i utseende, men han avr så snäll. Dessvärre vissade dte sig att han var osäker och hatade sig själv enormt mycket. Vågade int hålla hand utan att tro att hans kulel få en rak höger. Ja inet mycket att hänga upp. Slutade där. Vill faktiskt ha någotn som vågar ta för sig.

PErson två.....ja jag såg han som en vän. Jag skrattade så att jag fick ont i magen. HAn var ännu en -8 på utseende. MEn han var smart till tusen, när han pratade så lyssnad eman bara på han för han viste såå mcyket och fick den minst intressant saken att låta rolig. Vi hade samma intressen. Historia, han var 12 år äldre, men vi var på samma nivå. Han var bara mer pratglad. Ja.....jag såghan som en god vän. Han vill mer, det krockar. Man kan inte umgås utan attdte blir pinsamt.

Person 3.....ja han såg bra ut. Väldigt bra ut. Blond och blåögd som jag i normala fall ogillar.
Men hans person. Herre gud. Sexgalning, skröt om sin egenköpta lägenhet, sin segelbåt på sandhamnen, hans föräldrar som dessutom bodde på nåt snobbområde. Han pluggade till läkare. Men han hade ingen personlighet. Han levde för festadne, blev arg är jag slog han i nåt tv spel.

Person 4. JA vad ska man säga om han. HAn hade fina ögon. Player dessvärre. Såg bra ut. Lång, men för smal men jävligt fin kropp iaf (gillar mulliga killar), utbildad lärare med fast anställnign , nyaste volvon, född på åland.....ja dessa läningar älskar ja. Mer avslappnade männsikro får man leta efter.....e kär i det landet. VArje sommar får man väna 2o minuter på hamburgaren på snabbresturangen. Men det e åland det. Allt e lungt och avslappnat. KAn inte var många som blir utbrända där inte. Men förstår det så oerhört vacker där. MEN han var en player som sagt. Jag tål dem inte. Han kan ha varit snäll under ytan men jag såg det aldrig. Han var itn mtänksam. Snarare den som älskda att skoja festa och ligga runt. Ja han hade köpt sitt hus också och under 30. Nåja.....payer som sagt. det säger allt.

När jag chattat med flera personer i över 4 år ch de frågar mig en dag om jag villl chatta via kameran. Frågar de hur de se ut.
"som på bilden", trött.....
VAd ska man svara?
JAg går inte efter utseende.
Jag går efter personlighet.
JAg vill ha en person som ä snäll, smart, omtänksam.....ja listan an göras lång.
Elelr som jg skrev til en.
Jag hatar kameror.
Jag blr nervös inför dem.
När andra vill att jag ska se dem i kameran tycker g det är tråkigt. VAd e det för roligt att stirra på en person via skärmen.
Serisöt, säg mig vad det som är roligt med det?
Förklarade ytterligare att den sexigaset och vackrate personen enligt samhället skulel vara min man. Han har de där ögoen kvinnor faller för,snäll, omtänksam, gillar barn....MEN för mig är han alltid nr 2 på snygghets skalan.
FÖr mig komer alltid Michael att vara nr 1 på den.
Han blir snygg och sexig genom sin godhet, si omtänksamhet, sin välgörenhet. HAn ä liak god som en ängel.OCh de där ögonen som skinner upp av hela hans själ när han ler gör det inte bättre. HAr altd trott att ögon speglar ens själ, och ler inte ögonen är det inget för mig.
Men Michael var inte den snyggaste sa alla. På ett sätt håller jag med. MEn han var så dygndlig,eller vad man nu ska kalla det att man bar älskade han. HAn blev en hunk genom dessa egenskaper.

VAd tycker ni?
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus