Narnia - prins caspian




Narna - Prins Caspian


"Ett år efter de otroliga äventyren i "Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet" lever kungen och drottningen av Narnia i det avlägsna kungariket, men upptäcker att 1300 år har förflutit i Narniatid. I deras frånvaro har Narnias gyllene år försvunnit och blivit erövrat av Telmariner och kontrolleras nu av den elaka kungen Miraz som styr landet med järnhand.

De fyra barnen möter snart en ny intressant karaktär, Narnias rättmätige arvinge till tronen, den unge Prins Caspian som har blivit tvingad till att gömma sig för sin farbror Miraz vars planer är att döda honom och tillsätta sin egen nyfödda son på tronen. Med hjälpen av en vänlig dvärg, en modig mus vid namn Reepicheep, grävlingen Trufflehunter och svarta dvärgen Nikabrik samt resten av Narniafolket som leds av riddarna Peter och Caspian, ger de sig iväg på en resa för att försöka hitta Aslan och rädda Narnia från Miraz tyranniska välde och återställa magin och prakten i Narnia."



Till skillnad mot syrran som tyckte att filmen var tråkigare än första delen, Så tyckte jag självklart tvärtom.
Den här filmen var klart mycket bättre än del 1. Och det berodde på annat än snyggingen.

Så självklart fick den 5 av 5 möjliga i betyg.
Jag gillar fantasyfilmer helt enkelt.
Gissa vem som kommer köpa boxen sen när alla filmer släppts?!

Varför var den så bra?
Till skillnad mot del 1, så var det mer action här!
Del ett var sååå långdragen och prat och lite fight. Men här var det känsla, lite love in the air och spänning. Allt i ett. Ett plus var att ögonen hade något fint att spänna ögonen på. Haha
Japp, he was hot hot!

Det är svårt att säga vad det var som gjorde den så bra. Jag vart bara helt målös när jag satt där. Satt nog med lika tindrande ögon som barnen. Alla slagscener var så storartade, Prins Caspians ständiga kamp mot sin farbror. Början som börjad med att kaos bröt ut i slottet och prins caspian flydde. Det var en pang början, där alla action började på en gång. Sånt gillar jag. Lilla flickans starka tro på lejonet. Allt kändes så bra spelat! Som om de verkligen gillade att spela in filmen. Alla hade någon glöd i ögone som sen smittade av sig till oss framför tv:n. All teknik var bra gjord!

Den andra sugande senen kom bara några minuter efter inledningen (som var den första scenen som verkligen fångade ens intresse), hur de kom til  Narnia.

Jag tycker verkligen att har man inte sett den såska man göra det!
Klart värt pengarna och ens tid.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus