Wall E



Wall-E

"Vi befinner oss långt in i framtiden och människan har sedan länge flytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn WALL-E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot. Och efter att ha gjort det varje dag i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb!


Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir WALL-E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån? Vad gör hon på jorden? Svaren får WALL-E då han bestämmer sig för att följa efter EVA på ett oväntat och spännande äventyr genom världsrymden!



Vi befinner oss långt in i framtiden och människan har sedan länge flytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn WALL-E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot."



Man kan knappast jämföra Narnia med Wall E.
Det är ju helt olika genrer och dessutom till olika åldrar.
Narnia är antaglige tänkt från 7 år och uppåt, Medan Wall-E  antagligen är för alla åldrar bara man har barnasinnet kvar.

Det var som om filmen kom i rätt tid.
Det är så mycket prat om att jorden en dag inte kommer kunnas bebos, och den här handlade om just det. Folk hade flyttat till rymden i väntan på att Jorden ska kunna beboss igen.
Först tänkte jag vilken nörd. Haha
Han var verkligen supernörden, även när han blev kär i Eva.
Man såg nästan den där bilden framför sig av den typiska smala nörden i filmer med stora glassögon, tandställning, byxorna upp i armhållorna och bara tappade talförmågan en tjej tilltalade dem och dräglade lite.  Japp ni fattar......

Men han vart sådär guligt töntig mitt i filmen. Haha
Även om jag i början vart irriterad på hans nördiga sätt.
Och bäst var den där rengöringsroboten som rengjorde skeppet. Haha

Den var en sött film om två rootars kärlek, tänk om jorden utrotas scenario....
En klart underbar film! 
Måste ses!

Negativa jag som var så negativ till denna film mjuknade och blev helt såld.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus