busy woman

Japp de är jag idag det.
Först ska vi srinag över till syrran och lämna lite saker.
Sen ska vi till centrum o klaka om mina skor, samt köpa hårförg till mig. Utväxten är ju pinsamt stor!
Samt lite smör och basicvaror till fruskosten.
HAde hoppats att de hade den på statiol igår, men då kom jag p att de bara har basic, och inga mjölkfria saker där inte.
Sen ska vi hem till tvättstugan och tvätta.

Problemet där?
Datorn har pajat där och man kan inte kboka tid. Så man kan få ställ sig i kö och tvätta med en maskin åt gången eller antagligen är det totm då folk blivir skrämda av den faktan. Hoppas på den sistnämda. I värsta fall får man nämna magsjuka högt i tvättstugan occh fråga om hon behöver spy. Så kanske folk älägger fötterna på ryggen och flyr. Haha

Nej sen ska vi hem o äta mat. Mumsigt gott! Blir hel kyckling idag med ris och någon sås till . Måste hitta någon fädig sås som inte innehåller mjölk, annars får jag sittaohc frestas i värsta fall. De där färdiga såserna är värsta laktos bomnberna. De å min mage att regaera inom 5 mminuter fårn att det hamnat i magen i princip(vilket jag lärde mig den hårda vägen i onsdags och magen är fortande knasig då jag envisas med att äta bröd med mjölk i, vilket i sig är dumt.). Så igår letade jag verkligen reda på mjölkfritt bröd....är trött mpå min kassa mage. Vill kunan träna på måndag, så då måste magen vara i trimmat skick. Inte stor och uppsvält och mullrande.

nej nu ska jag rusaiväg.....så att allt hinns med.
Ha det gott, nu i helgen!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus