idetorka (eller mest en massa mummel och drummel)

Trodde aldrig den här dagen skulel komma, jag som alltid har huvudet fullt med ideer.
Det gör att jag inte kan konsentrera mig hundraprocetigt på något. Måste skriva ner det jag har i skallen innan jag kan ta tag i det jag ska göra. Hels tiden snurrar ideer till novellen jag håller på att skriva på,  ibland förlorar jag tråden när jag skriver på den för att jag kommer på en ide till slutet(ja är i början bara). För hur fan ska den sluta?
Ja det är ett ständigt problem....jag vet inte hur den ska sluta. Det ska vara ett wow slut. Men vilket av alla 5 olika slut ska jag välja...ja, jag vet. ynkliga problem, men för mig som lever för mitt skrivande och mår bra i själen av dessa. Så är det ett STORT problem!

Ja, jag har inte bara idetorka här på bloggen, nej jag vet inte hur jag ska formulera en mening. JAg kommer på standardformuleringar man använder till vardags, men jag skriver inte på vardagssråk. Det är en kärleksnovell! Där krävs lite smörjande! Jag kommer på 3 olika sätt att uttrcka mig, men dessa 3 duger inte heller. Det är inte perfekt. Och jag kan inte släppa tanken på att meningen inte är fulländad heller! Det går och gnager i en. Ibland har dte hänt att jag vaknat mitt i natten och kommit på meninge jag grubblat sååå länge på. OCh då lossnar ideerna! JObbigt värre!Då kan man sitta ner och skriva i dagar.  Nåt stycke här och där mellan alla måsten. För familje går trots allt i första hand.

Just nu sitter barnen ochl eker, med de tittar på narnia filmen. Hyrt den. Idag sak den tillbaka. Så de får tiitta en sista gång. Har en dvd i deras rum på så sätt är det tur att  de kan göra båda. :-)

Jag sitter här och skriver ner svar till den första frågan til uppgiften som ska in den på måndad. Totalt 7 analys frågor som ska lämnas in! HUr intressant är int det? Jag älskar såna frågor. Då får jag verkligen använda min kreativa sida. :-D
HUr kan det gå ihop? :-D Hsistoria med kreativitet!? Nog att historia är jäklligt kul och inttressant, alltid varit mitt favorit ämne i skolan. Men att man dessutom får analysera och vrida och vända på problemet är ju ännu roligare! istället för 10 blev det 10+ ooch detta efter 2 vckor in i kursen. Ä jag taggad för skolan eller vad?
Hoppas bara det blri så bra som jag hoppas. Siktar på ett vg, även om  G får duga också. Har altid haft som motto att bar man blir godkänd,så ska man vara glad. :-D
Då slipper man bli besviken om man får sämre än det man väntat sig!

Okej, kaske inte vart helt idetorka då. :-)
Lite fick jag ur hjärnan och den känds lite friare för att ta emot kunskap.
Så nu ska jag hämta lite vatten, sen skriva ner uppgift 1. Sen läsa visare. Ikväll har jagtydligen fått en arbetsuppgift av karn. Räkna rikskuponger på restaurangen. :-S
Vara lite sällskaplig och sen skriva ner en sida ur novellen in jag nattar. :-)
Just ja, lämna tillbaka filmerna också!

HA det så gott. Me, skriver inte ikväll. Imorrn då jag lämnat barnen på dagis, skriver jag kort här sen ska jag slänga mig över skolböckerna igen! Två ämnen att göra den här veckan! Histroia ska vaar färsigt den här veckan och företagsekonomi nästa. SEN TURAS DET OM SÅ. 
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Linda

He he stället vi var på där är 28+. Så vi trodde medelåldern skulle vara 35 vilket hade varit lagom för oss men den var mycket högre.

»»»»»»»» 2009-01-26 | 15:29:55 | http://rappakalja.wordpress.com

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus