Sjukdag 1

Jaha, så inatt hände det jag fruktat hela hösten och vintern.
Magsjukan!
VAknade vid 02 av en ren slump, Mary gnäller. Förstajag märker innnan jag seg som jag är hinner få upp ögonen är den fräna doften. Då flyger ögonen upp, och jag möts av en nedspydd Mary i vår säng(ja, hon sov där  inatt), hoppar fort upp, lyckas undvika den enroma högen på golvet och drar med mig MAry i samma veva som täcket, kudden och den tuna madrassen hamnar i - nämligen badrummet. Där ser jag att hela hennes hår är fullt med spya, samt kläderna. In i duschen! Öppna badrumsfönstret(för att ha nedspydda sake dr inne gör inte doften där inne god precis), sen en heltvättning från topp till tå. Hämtar nya kläder och en kofta till henne. Sen bytte vi sängkläder. Öppnade
fönstret i sovrummet med.
Därav koftan. :-D

Kanske förklarar hennes fräna fisar hela kvällen igår. Luktade verkligen äggmk blandat med skit. Inte najs iaf.
Sen var det bara att slänga hne i säng där hon somnade omgående. BEhövd bara placera henne på kudden och hon somnade. För trött var hon när hon vaknade. Men hon har antagligen spytt i sömnen, och senlagt sig i det...hur annars får an det i håret?Me dont lika magsjuka. Andra gången Mry har magsjuka, JOnathan har klarat sig än så länge!
Men min mage börjar bubbla och jag börja känna efter om jag nite vart lite sjuk iaf.  Bara ordet framkalalr denna reaktion!

Nu har jag torkat av sänggaveln, nattduksbordet, bokhyllan, samt skurat golvet. Sen även duscha a hel mig. Jonathan vaknade mtti allt och gick i sömnen gnällande in till det sanerade rummet. Så fort jag avr färdig med mig själv hämtade jag han illa kvikt.Han ska inte sova i samma rum som Mary nu! Ska försöka undvika att bli smittad maximalt. Även om vi får gå i vinterkläder här hemam för att hålal värmen med alla öppna fönster.

För dagis får han inte komma till imorrn. Så idag ska jag försöka göra det sista av uppguften. 4 frågor kvar.
Därfr jag sitter upp nu mitt i natten I morgonbitti lär jag inte hinna.
Sitter och funderar på om jag ska gå till apotekt imorrn eller itne och köpa den där alkoholspriten att sppritta händern amed. Jag vil, men samtidigt vil jag inte smitat ner någon. Men jag måset ändå köpa vit bröd(ha bara fullkorn hemma), skorpor, blåbärssoppa och bananer. FÅr se hur MAry mår imorn, om jag kommer så långt som ut genom dörrren eller inte. FÖr mat måste de ha!

Mer mattips förutom dessa jag räknade upp?
PÅ tal om mattips.
Fick via sjukvårdsrådgivningen veta att cola inte ska drickas!
Det värsta man kan ta som magsjuk!
Jaha, alltid något nytt! :-)
Dock ska vätskeersättning tas. HUr lätt nu det slinker ner!
Är ju omöjligt attt få i Mary den vätskan!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Elin

Inte roligt med magsjuka! Är LIVRÄDD för det.

Hoppas att Mary kryar på sig snart :)

»»»»»»»» 2009-01-30 | 10:01:30 | http://edvinsmamma.blogg.se/
carola

Oj då... vi har visst burit på något därhemma. tror det är vi som är bovarna.

Emilia var så sjuk på måndagen, o jag blev på fredagen (här på jobbet, så jag fick åka hem vid lunch, blev hemskickad, fast jag hade själv klarat av o jobba).

Roger blev konstig i magen i måndags....o här på jobbet har alla på ekonomi åkt på det under den här veckan. Sorry! Trodde att det inet smittade längre när ni kom på söndagen eftersom jag hade varit frisk i 2 dygn då. O vi hade tvättat toaletten, både lördag och söndag.



Har ni också att magen sväller upp som en ballong, och bubblar som en kloak....låter helt sjukt! O bajsar som en tok. Jag pip:ade aldrig.... som tur var... emilia gjorde det en gång på måndagkvällen... men inte mer sen....

O roger gjorde inte det heller...

»»»»»»»» 2009-01-30 | 13:04:10 | http://mynameislola.blogg.se/
Carolina

Usch, vad hemskt med magsjuka - jag hoppas verkligen slippa undan, hade varit lagom skoj nu med 3 veckor kvar till BF! Hoppas hon kryar på sig snart! Kram

»»»»»»»» 2009-01-30 | 20:22:13 | http://carolina1979.blogg.se/
mikaela

men vad dåligt! jag brukar inte dricka cola men när jag vart magsjuk så har doktorn sagt att cola lugnar! :S Dåligt. Hoppas att hon kryar på sig snart!

»»»»»»»» 2009-02-01 | 01:02:24 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus