Nu vet vi varför jag var såå trött

Bara några dgar efter fick jag influensa.
Kroppen gav signaler om att jag behövde ta det lungt, men som vanligt ignorerade jag dem och körde på i ännu högre tempo. Så den 12 insjuknade jag. Då hade jag tränat hela veckan trotts kroppen som knappt orkade ta sig fram.
På torsdagen hade jag tvättstuga och hade så ont i kroppen, och var dödligt trött. MEn tvättade kläder iaf. Var akut. Hade tid mellan 19 - 22. MEn man får torka tills man är färdig då det är sista tiden. Vilket jag också gjorde och kom hem vid 12 tiden. Slängde bara alla påsar på golvet när jag kom hem och gick sen direkt till sängen. Angad och barnen låg då redan och sov sedan länge tillbaka.
Den natten fick jag feber riktigt hög. Ont i halsen, och ont i övre delen av kroppen.

På fredagen kom syrran med sina barn på besök, men mer om det senare.
Tog emot dem, var trevlig. Barnen lekte själva mest.
Så på kvällen var jag så trött igen.
Jag brukar ha väldigt låg feber på dagarna, typ 37 (normaltemp ligger p 35.5), och på nätterna brukar jag brinna upp och brukar vakna i dyblötta lakan. Likaså den natten. Låg t o m och skakade för att jag frös så. Var inte kul. Så gick och la mig i gästsängen för att få lite privacy då jag ändå inte kunde ligag stilla och visste inte vart jags kulel ta vägen.
Huvudvärken, eller snarare migränen var inte nådig.
Så tog en citadon ssom jag hade kvar sen förut, en influensa medecin. Halsen brände dessutom alltid som innan förkylningen bryter ut. Vaknade på lördagen av att febern var vääre, huvudvärken lika illa, kroppen helt slut, hostade och snuvade nu också och kroppen värkte fortfarande. Influensan, tillbaka. Inte kul!
Men på måndagen när jag vaknade var huvudvärken, febern och kroppsvärken borta. HAde bara hostan, slemmandet och näsan kvar. Bara börja med luftvidgande, slemlösande och nässprej.
LSmmar som en tok då kan man inte sova, och ag behöver sova dessutom blir man dåsig av den medecin jag har fått fårn usa. Bra saker det! Mollipect då jag får trånga luftrör vid förkylningar, och nässsprej för att slippa bihålleinflammation som jag nnars får om jag inte anänder den.

Dessa tre tas varje kväll innan sängdags. Sover som ett barn kan jag medela.
Vaknar mer utvilla än jag skulle om jag inte tog allt detta.
Hoppas på ett tillfrisknande snart!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Marre

hoppas du haft en bra midsommar:))

vad är för pyromaner ni har.låter inte så kul

»»»»»»»» 2009-06-20 | 06:47:31
mikaela

men usch då. krya på dig!

»»»»»»»» 2009-06-23 | 14:03:27 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus