picknick på dagis

Den 28 Maj var det picknick på dagis och sång för stora barn.
Från 16:30 till 17:30.
så när jag kom ditt satt Mary med en kompis och åt redan och Jonathan satt med fröken och tuggade trött på en smörgås. HAn fick sitta i mitt knä då han ändå var så trött att han satt och gnuggade ögonen, då brukar han var lite extra kramig. Åt inget dock. Det gjorde barnen, eller iaf smakade på det. Mary passade även på att fråga sin ena kompis mamma om hon fick leka hemma hos henne. OCh det fick hon, och blev jätteglad.

Sen blev det sång. Alla större barn sjäng. Jonthan ville dock inte. HAn satt istället i min famn och tittade på medan regnet verkligen öste ner. Kom ganska lägligt. VAr som en försmak p midsommar kan man nästan säga. Alla tog sitt pick och pack och tog skydd. DÅ jag bara hade en hand fick jag springa flera gånger. Trodde Jonathan skulle följa med som Jonathan skulle göra, men nej!
Han satt snällt kvar och stirrade runt på alla. Mitt på lekplatsen där borden placerats för att kunna äta. Nog at han var trött, men det här var löjligt. Haha

Så satt och fikade en stund inne innan det var dags för att 4+ att sjunga.
Mary sjöng inte så mycket i ösregnet, men hon stod där iaf och flinade blygt.



MAry står precis vid huknutten till vänster, bakom killen i röd keps.

Vart en lyckad picknik trotts regn.
För efter så följde Mary med  sin dagiskompis som också är granne med oss hem til henne. Där stannade hon till 19 då det var dags att gå hem igen. Dags att förbereda småbarnen inför säng.

Tänkte lägga upp en sött video där de sjöng, men youtube vill inte riktigt samarbeta med mig.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus