Operationen gick bra

I tisdags opererades jag. Så i måndags var jag illa tvungen att tvätta hela mig i des infektions medel. På man luktade lagom gott när man väl hoppade i säng, ätandes in till det sista då det var fasta som gällde f r o m 12 slaget. Konstigt då jag knappt ätit något på hela veckan. På tisdag morgon vaknade jag iaf och hoppad in i duschen igen och tog denna special tvätt igen. Inget smink, inga smycken, ingen deo.

Ja man kände sig minst sagt naken kan man säga. Medan jag stod i duschen lämnade mamma jonathan till dagis och sedan skjutsade hon mig till sjukhuset. Mary fick vara hemma då hon fortfarande var hängig efter vattkopporna. Klockan 9:40 hade jag tid, och kom till min förvåning in i tid. Hade stått så fint att man kunde få vänta i timmar. Men det slapp jag, vilket var tur det. Fick knästrumpor och sen blå plastskydd på fötterna. Till det den sexiga vita rocken man också hade på förlossningen och sen en blå plastrock över det. Fick även en rosa skyddsmössa på.

Efter att ha svält 2 alvedon och 2 voltaren samt tvättat hänfö i spritt i 10 minuter. Fått en nål i höger handled, och en annan i vänster armveck då jag börjat gråta av den de stack i höger hand. I höger handen sprutades bedövning in, och i vänster lugnande. 5 minuter senare fick jag komma in till operationsrummet. Och ännu mer förberedelser med mer tvätt, linda handen så hårt att inget blod kom ner till handleden och ännu mer bedövning och lugnande så började operationen. Fick dessutom dropp och syrgas. Kände inget förutom en smärta i axeln då den jag en bit upp i luften. Så de sista 5 minuterna var det som en kramp i axeln.

Men något i hela armen kände jag inte. Eftersom jag gått in till operationsrummet frågade de om jag kunde gå tillbaka, men det gick inte. Hela rummet snurrade på jag fick ta sängen ut från rummet. Där låg jag i någon minut innan jag kunde dricka och hoppa i mina kläder. Sen väntade te och macka innan jag fick gå hemma. Eller jag snarare blev hämtad.

Såhär fin såg jag ut efteråt....eller fortarande nu på handen....



Fram till lördag ska detta festliga paket sitta på, och fram till dess får jag inte lyfta med handen. På lördag får jag lyfta mågot i vikt med en gaffel.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


mikaela

skönt att ha det gjort. mår du bättre nu?

»»»»»»»» 2009-05-21 | 17:33:47 | http://gwendolenthegood.blogspot.com/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus