The peacock spring - the movie





Eller nja nu e det inte hela filmen tyvärr.....endast en större del med Snyggingen Naveen Andrews, utan delar av den bara.  Men bättre än inget. I 15 år har jag letat efter denna film som en galning. Och enlig mailet jag fick från Masterpiece så ser det ut som om det inte lutar mot att den inte släpps. :-( FAN! FAN! FAN!
Ja, jag är besviken. Vissa tv-serier (denna var dock bara några delar), är såna som ligger som iglar i ens huvud och man minns den serien med värme och den var helt enkelt bäst!

Tittade även på en serie, som bara gick en säsong tyvärr också. "American Gothic", eller "svart idyll" som den hette på svenska. 22 delar att titta på. Hittade den i veckan.

Men nu till Min älsklingserie och sexbomb nr 1. Enjoy! :-)
Svårt att välja en favoritdel av dessa 6.
D
el 1 då när han står och häller vatten öve sig får en att tappa andan...också min favoritscen i "den engelska patienten". :-D Naveen under rinand vatten är helt enkelt en hit!

Men del 2 absolut, då jag älskar scenen ur boken och han leende när han kommer in i början...
Sen jag såg den serien har jag älskat Indien och drömt om att åka ditt. Dont ask me why...
Påfåglar upptäckte jag via denna film och anser attt de är en av de vackraste djuren.
Där de säger att påfågeln är något med ögat. Kommer inte håg exakt. Men det som fastnade var att ögonen är själens spegel. Jag blev nyfiken på indiska filmer imed denna och de är underbara tycker jag än idag. OCh den där brytningen när de talar engelska....så vackert.
Ja, innan jag fyller 40 ska jag ditt. :-D














Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus