badhuset

Lovade ju att skriva vad som hänt den senaste tiden. Så här kommer det.
 
Har lovat att göra en sak med barnen en gång i månaden. Det kan vara att gå och bada på badhuset, eller nåt annat skoj. Den här gången vart det badhuset.

Så den 18:e, när dagis vart stängt så åkte jag och barnen och badade i Väsbys nya badhus. Var ju nyfiken på hur det var där inne. Dessutom hade jag lovat dem att gå ditt så fort det öppnade, och nu hade dte ändå varit öppet i nästan en månad. Så packade vagnen, väska med nya kläder, badkläder, och simdynorna och traskade ner.
Barnen var en aning uppspelta om man säger så. :-) badfanatikern och badkrukan skulle bada. :-)
Vem som är badkrukan får ni själva lista ut..haha.

Till en början så höll de bara till på trappstegen ner till den stora poolen. Kände in det. Men det dröjde inte länge förrän Mary ville ut och utforsta den stora poolen. Med alla roliga leksaker i. Jonathan stod mest uppe på trappan och testsatte leksakerna medan has fötter förblev i vattnet. Simmade ut lite. Men jag nåde faktiskt botten även när vi var som djupast ut, otroligt nog. Korta jag, inte ofta det händer. Så tippade fram där med två barn i famnen till en början. Sen vågade även dottern ut från famnen om jag höll hennes hand. Hon hade ju swimpys simdyan på sig, så hon flött ganska så bra på egen hand till hennes glädje. Glädjetjutet var tecken nog på det. :-)
Men där kunde vi inte stanna länge. För Jonathan började bli blå om läpparna av att sittta stila i det lite kalla vattnet. Så över till  mini barnpoolen, som till min glädje var uppvärmd. Jag hoppade även ner där jag med barnen medan de åkte rutchkanna om och om igen. Jonthan vågade hoppa runt äntligen. Därifrån kom vi inte på ett tag om jag säger så. :-)

Vågade oss också upp på den mindre rutchbanan för större barn dock. Mary ville, men Jonathan skakade bestämt på huvudet. Han skulle inte upp. Men han fick snällt hänga på. För nedanför ville han inte heller stanna och jag kan ju inte dela på mig. Så jag satte mi först, la Jonatahn i min famn och Mary satte sig bredvid mig och höll i min hand sen ner. Herr gud vad det gick undan...hahaha....men kul var det. Jonathan skrattade tom till. MEn han ville fortfarande inte upp. Mary ville uupp igen, men gav vika när hon hörde Jonathans högljuda protester. Så in i barnpolenen stund till innan två timmar gått. Var tvunga att gå hem och göra mat också innan det blev försent. Så 19 kom vi därifrån eftr bastande, 2½ timmes badande och allt. Riktigt mysigt. Inget bråk, inget tjatt. Bara nöje framför en. Ditt kommer vi garanterat åka flera gånger.

Klockan 21 somnade barnen helt utmattde efter maten.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus