Kan inte vara lätt att leva med



Ni vet Sacha Baron Cohen, killen som spelar Bruno i filmen "Bruno". Men som även expremiterat med roller som Ali G och Borat. KOmikern som klär ut sig i sina roller. Jag kom att tänka på en sak, eller har gjort det länge men aldrig riktigt kommit till att skriva det här inlägget.

Förstå vad jobbigt det måste vara att leva ihop med en person som under flera års tid går in så bra i en roll.
Hörde att han under en tid researchar innan han börjar jobba sig in i sin roll. Det får mig att tänka på att han kommer hem, men han lägger inte spelandet åt sidan. Istället så fortsätter han det där. Eller?
Man kan ju hoppas att så inte är fallet. Annars tycker jag synd om hans fru. Att få bo under samma tak som personligheterna i Bruno, Ali G och Barot.



Tänk er att leva med Ali G. En kaxig britisk pundare eller vad man ska kalla han. Eller en Boris...ja han var lika konstig han. Eller en extrem modedesigner, som slängde ut sig alt möjligt opassande. Till en början kan det nog vara roligt, sådär två veckor. Men sen skulle man nog ha god lust att be han fara åt......Ja.

Samma sak har  farit genom mitt huvud angående Jim Carey.

Men nog om han. Visste ni föresten att denna kille ovan har varit med i "Sweeney Todd" tillsammans med Johnny Depp? Eller att han hade rösten till den lite speciella lemuren i "Madagaskar"?



Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus