Ja, må han leva. Ja, må han leva....

Onsdagen den 30:e Mars fyllde killen fem år!
Min bebis blir större och större!

 

Nää, så liten är han inte riktigt. Men som med alla andra som är minst i familjen, så kommer han alltid att förbli familjens bebis. En stämpel han aldrig kommer bli av med. Han är Toto för oss. :-) Ett namn som betyder bebis på arabiska, men som blivit kvar. Även kusinerna och dagisfröknarna på hans gamla dagis kallar han det fortfarande.

 

 

Bilden var inte tagen på hans dag. Utan är från förra året. Men längdmässigt är det inte så stor skillnad. 5 cm längre och därmed hela 107 cm lång! har alltid legat under kurvan och kommer troligen alltid göra det. Iförd blå skjorta, blå stickad fintröja över det och ett par finare byxor, gick han glatt till dagis. Idag var det hans dag och han skulle sjungas för och firas.

Sen for vi vidare till grannen där firandet fortsatte. Med glass, kakor och saft. Fick min present till han. Mary köpte leksakspengar till sin lillebror. Från mitt håll blev det ett cowboygevär och 2 ben 10 figurer. Br bidrog med ett block med cars på som motiv. Han valde det själv stolt. För er som inte vet om det, så får barnen en present när de fyller år från dem.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


KalsongMorsan

Grattis i efterskott :)



Tack för dina fina kommentarer! Ska komma ihåg att "De ska ju ge förslag, men de får inte bestämma åt dig!" tack!

»»»»»»»» 2011-04-12 | 17:49:00 | http://kalsongmorsan.blogg.se/
☆ Nicole ♥ - 19 årig mamma till 3 åriga Thilian ♥

ja det hade dom absolut :) vilka söta barn du har :)

»»»»»»»» 2011-04-12 | 19:22:34 | http://niicol3e.blogg.se/tillfallig
sandlådemamman

Vilka fina barn du har! Kul att du hittade till min blogg. :-)



Jag vet inte, min man läser i och för sig barntidningar, men inte f*n läser han vapentidningar heller... :-P Och jag vet, det är säkert med leksakspistoler som med hello kitty, jag har alltid sagt att inget med hello kitty kommer in i mitt hem, haha, sen fick jag två döttrar och hemmet svämmar över med den där sabla katten. Vet inte heller hur de hamnat här?! :-P Men leksakspistoler som man SER är leksaker är i alla fall mer okej än verklighetstrogna "jag ska döda dig"-vapen...

»»»»»»»» 2011-04-12 | 23:05:06 | http://sandlada.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus