Usa vill cencurera internet

Jag vet inte om någon har missat denna nyhet, men Usa's kongress vill införa samma internet lås som Kina och andra diktaturer har. Hjälp till genom att skriva under och gör ett försök till att stoppa detta idiotiska förslag. Går det igenom, så är youtube, facebook, Wikileaks, wikipedia. Allt som ses som ett hot kan komma att cencureras och sprider man ett youtube klipp kan det komma att leda till fängelse i fem år. Ett beslut som kan överklagas om man befinner sig på plats inom fem dagar(i usa). Detta är inte ett sunt belut. Det bevisar bara att usa har fått storhetsvansinne. De vill ha militärbaser i hela världen (vilket annat land har det?), de fick igenom FRA och lagen om avlyssning. För att inte glömma om deras krav på att de kräver att kriminella överlämnas till Usa på deras order. Nej, de har genomfört dessa två ovam, vara denna ena anses bra bara. MEN DENNA LAG ÄR ATT GÅ FÖR LÅNGT!!!  De yrkar för demokrati och yttrande frihet, men med detta besked så går de emot själva grundlagen.

Klicka på bilden för att komma till länken och skriv under



"Just nu är den amerikanska kongressen diskuterar ett lag som skulle ge dem makt att censurera världens Internet - att skapa en svart lista som kunde rikta YouTube, Wikileaks och till och med grupper som Avaaz!

Enligt den nya lagen kunde USA tvinga Internetleverantörer att blockera en webbplats som misstänkt för brott mot copyright eller varumärke lagstiftning, eller till och med inte tillräckligt polisen sina användares aktiviteter. Och eftersom så mycket av Internets värdar och hårdvara finns i USA, skulle deras svarta lista slå ner på det fria nätet för oss alla.

Omröstningen kan hända vilken dag som helst nu, men vi kan hjälpa till att stoppa detta - mästare i kongressen vill bevara yttrandefrihet och berättar att ett internationellt ramaskri skulle stärka sin hand. Låt oss snabbt höja våra röster från alla hörn av världen och bygga upp en aldrig tidigare skådad globalt upprop på amerikanska beslutsfattare att avslå propositionen och stoppa Internet censur. Skriv då och då framåt så mycket som möjligt - vårt budskap kommer att levereras direkt till nyckelpersoner i den amerikanska kongressen före den avgörande omröstningen.
"


Läs denna artikel för mer kött på benen. En journalist som skriver något bra om vad det kommer innebära.

Förhindra att en stat får för stor makt, detta har aldrig varit bra. Läs bara historien. Det går bara utför i slutändan och det är vi vanliga döda som får lida i slutändan.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus