Buzzar om Decubal

 



Jag är sen en lång tid tillbaka en av alla dessa Buzzador ambassadörer, vilket jag kanske inte tidigare nämt. Men så är det iaf. Nu på senaste tiden har det börjat droppa in lite fler erbjudande om att testa nya produkter. Vilket alltid är kul! Nu har jag haft turen att få testa tre produkter ur Decubals sortiment; deras handkräm, handkräm och läppbalsam. Detta har givettvis delats ut till bekanta också. Det finns gott om torrbollar i den här bekantskapskretsen. ;-)

Produkten är speciellt framtaget för vårt torra nordiska klimat som sliter lite extra på huden. Den kapslar in fukten och håller kvar den där. Det som gör det ännu bättre att det är parfymfritt och därför kan de med lite känsligare hud använda den också. Läppbalsamet kan också med fördel användas på andra torra delar på kroppen, såsom nagelbanden som har en tedens att fnassa sig jämt och ständigt av all vatten de kommer i kontakt med.

Om jag märkt någon skillnad? Självklart har man gjort det. Händerna har blivit mjukare, och läpparna med. Man slipper släppa omkring på den otympliga gula burken med vaselin som har en tedens att smälta i väskan och sen blir omöjlig att öppna(opraktisk till tusen). Den här finns i sin tub och gör sitt jobb. Jag struntar i glans och färg i läppbalsam. Balsam ska vårda. Vackrare kan jag bli av ett separat läppglans.

Så har gått runt len som en bebisrumpa om man bortser från fötterna. Riktigt bra produkter, till ett vettigt pris.
Vart riktigt sugen att testa deras badolja. Ska bara ta mig till apoteket och köpa mig en flaska. De kostar ändå bara runt 100 lappen för en normalsize flaska.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus