Lek och bus är roligt


I måndags efter skolan drog jag och ungarna till "Lek och bus", för 3 timmars underhållning. Tänkte först att jag skulle sitta ner och njuta av lite lugn och ro medan ungarna sprang av sig. Men inte, eller en timme satt jag ner och relaxade. Sen blev jag uttråkad. Det fanns inga människor att glo på knappt. Var halvdött mer eller mindre. Max 50 personer med föräldrar inräknade då.  Innan när jag varit där på kalas tre gånger tidigare på helger har det varit som en levande sardinburk där inne. Men det var nu det roliga var, man kunde leka! :-) Eller oki det kan man innan också, men med en handväska med sig så kan man inte lämna ifrån sig den bara sådär. Det kunde man i måndags. Man hoppade hoppborg medan väskan låg på golvet, man hoppade ner i bollhavet och begravde sig själv. Hade god lust att gömma mig och skrika Bazinga, men ungarna skulle inte ha fattat det iaf. Så motstod den impulsen. För er som inte fattar hinten, så kolla på klippet nedan.

 

Så mellan bollhav där vi hade bollkrig, hoppborgen där vi lekte kull och jag fick träningsvärk frånhelvetet (ja, jag är otränad), och labyrinten där vi sprang runt och studsmattan där det kändes som om hela hjärnan höll på att förvandlas till något mixat så hade jag sjukt kul! Vem kunde tro det? Ja, jag ska ditt igen med ungarna på en vardag. Haha

Ungarna längtar, och jag med. Ungarna för att de tyckte det var kul när mamma för en gångs skulle lekte med dem . :-) Inte ofta man får chansen att leka av sig, men det behövs ibland. Eller vad säger ni? :-)

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


marre

va kul:)Vill också leka!!

»»»»»»»» 2011-11-11 | 22:25:41

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus