Twilight Saga: Breaking Dawn part 1



Så var det äntligen dax att se filmen som jag väntat på sen jag såg den förra delen. Ja, jag har avlidit, längtat mig blå och knappt stått ut ibland. Men i torsdags var det dax. Så glatt lämnade jag barnen hos föräldrararna innan jag halkade ner mot tåget. Skulle gå på biograf Saga, där filmen vissade runt 21. Det vart de fyra syskonen Soja som traskade iväg på bio, alla lika glada.

Och förväntningarna sänkte inte filmen, tvärtom levde den upp till dem. Filmen var precis lika bra som jag tänkt mig, även om jag saknade en del bitar från boken. Delar som fått mig att le, syrliga kommentarer från Jakob. Nej, han är annars inte min favorit, men i sista boken var han ganska skön.

Men tillbaka till filmen. De var inte alls som boken på många plan, precis som så många andra böcker som blir film så förlorar den delar ur boken. Filmen hade fortfarande grundideen kvar, men mycket hade som sagt ändrats. Skallats bort för att ge utrymme för annat. Relation, bröllop och graviditet var det filmen byggde på.
OCh ska jag var ärlig så fattar jag inte varför filmen sänktes till 11, den var helt klart en 15 års film. Ena syrran ryckte till flera gånger, det gjorde ont att se vissa scener och dottern som blir 7 skulle aldrig få gå och se den.
Skulle gärna ha sett filmen längre faktiskt. Struntsamma att filmen är 2 timmar redan, en halvtimme till hade inte varit helt fel. :-)

Ska inte avslöja mer för er som inte sett filmen, men den var verklgen toppen!!!  Helt klart 5 av 5.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus