24 Augusti - En ny mobil

Jag vet, jag skiter inte pengar, men när ens gamla mobil börjar muppa sig, inte stänger av program, inte vill starta vissa andra saker, då vet man att det är dax att byta upp sig. Den förra började bette sig så och en dag dog den hux flux. Hade ingen mobil på flera veckor. Så ingen fick tag på en, jag fick inte tag på någon. Jag är en av dessa som valt bort hemtelefon, och istället endast har mobil. Så tänkte slå till innan samma sak händer igen. Man lär sig av sina misstag minsann. :-)

Hade sett att de reade ut Sony Ericsson Xperia X8, så slog till. 1000 kronor för en android telefon är ett bra pris. Jag KVÄVER märket Sony Ericsson på mobiler själv, så är lite begränsad när jag har en maxbudget på 1500 för en mobil med kontantkort. Så hoppade in i affären och kom hem som stolt ägare. Min tidigare telefon var en SE W595, men efter tre år så börjar den gradvis ge upp (ja den fungerar än otroligt nog).

Lite tjock som jag fick höra. Men det har aldrig hindrat mig tidigare. När jag satt och lekte med den telefonen så tyckte ungaran att skärmen var liten. De jämförde med deras pappas telefon som är kanske 1 cm större. Oki.....de kunde ha fått se telefonerna som fanns för 10 år sen då. INgen färg, en skärm på 1½ cm och inga roliga spelen ska inte ens nämna. HAhaha

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus