Assassins creed som bok OCH film

Visste först inte vilken blogg jag skulle publicera detta inlägg i, då det berör tv-spel som faktiskt tas upp här, och böcker som tas upp i den  andra bloggen. Men fick bli denna, då Assassins creed nämnts tidigare. Jag vet inte om jag är ensam om att ha tänkt tanken här i vårt avlånga Sverige. Men någon har iaf tänkt tanken, och släppt tre böcker om Assassins creed.

Ja, hur går det till, det är ju bara ett spel kan ju en icke insatt tänka. Men det är som en film. Storyn finns där från start. Eller man sitter och stirrar ca 10 minuter då en film spelas upp hur allt började. Sen släpps man in i historien som blir mer och mer invecklad. Man dödar en kriminell, sen får man se en till filmbit. Så fungerar hela spelet. Det är helt enkelt ett spel och film i ett.

Man slåss som lönmördare, för den goda sidan för att döda the bad guys. För er som inte vet. Mitt i allt hittar man en hemlig kod, och man måste lösa ibland ömöjliga gåtor, hitta gömda föremål i en bild. Allt har självklart ett historiskt tema, och alla gåtor hänger ihop med spelets tema. Djupa saker, med andra ord. Men sen är själva spelet byggd på fakta, eller det minimala som finns. Assasiner fanns faktiskt, de var ungefär som islamens tempelriddare. Sen att grafiken är super är en annan femma, den är riktigt bra!!! Sånt gillar vi!

Boken
Men vi börjar med boken, som finns att köpa hos Science Fiction Bokhandeln bla. Finns säkert hos adlibris också, de har de flesta böckerna trotts allt. Böckerna finns i fyra delar, och skriva av Oliver Bowden.
Del 1, som självklart baserar sig på spel 1 heter "Assassins Creed:
Renaissance".
Del 2 "Assassins Creed: Brotherhood", är basserat på spelet "Assasins Creed: brotherhood(del 3)".
Del 3 "Assasins Creed: the secret crusade" är del 3 i serien. Utspelar sig i Italien (Assassins Creed 2).
Del 4 "Assassins Creed: Revelations" är sista delen som bygger på den sista delen i spelserien, som släpps nu i början av November.

Film

Det har redan släppts en serie som fått bra kritik, men nu håller ubisoft på att förhandla om en film. Vilket för mig vore riktigt kul. Jag älskar nämligen det här spelet. Återstår att se vem som vinner kontraktet, so far leder Sony budgivningen.


'I will seek Vengeance upon those who betrayed my family. I am Ezio Auditore da Firenze. I am an Assassin.'
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus