Hänt i september

Trotts att jag tycker att jag for överallt, så hände inget som är värt att skriva om. Det har varit logopeden med dottern, en gång i veckan. Fotograferingar av barnen på daigis och skola, två besök hos tandläkaren med dottern och en massa läxläsande med dottern. Migrän från helvetet, familjerådgivning, kista gallerian, och barndisco.
Allt får kort och gott plats i ett enda inlägg, så så får det bli. Dock är endast två av relvans. Sen hem, söka jobb i 2 timmar, skriva på manuset, spara ansökningar till nästa dag, göra mat/mellis/kvällsmål, sköta barnen, leka lite med dem....ja jag går på 120. För få timmar på dygnet, men ändå ska ALLT in. :-/ ja, jag lider av stressen, men vad ska man göra? jag hinner inte varva ner. Jag vet att ffår jag bara ett arbete, blir det bättre. Man behöver inte städa lika mycket då man inte är hemma lika mycket. Jag får det bättre ekonomiskt, och jag kanske inte kommer hinna skriva ilka mycket, men dp får man ta det på hemredan från jobbet och till jobbet. Finns en lösning på allt. Konstig nog har jag varit mer avstressad när jag jobbat, vet inte varför. Men stressen över ens livssituation hjälper ju knappast till att göra en mer nedvarvad.

Logopeden

Mary har sen lite över 1 månad tillbaka börjat på hos en logoped. Hon får där öva på en/ett framför ord, samt meningsuppbyggnad. Om hon äter en kaka nu, vad hetter det om hon gjorde det igår??
Ja, allt leks självklart fram med hjälp av memory  och kort. Det ritas och det använda ord som; en häst och två hästar. Men vill ni veta det sjuka, man blir ju rädd att själv prata där. Man tänker sig för en extra gång innan man ens öppnar käften. :-D Set sitter ju proffset där framme och iaktar och lyssnar. :-D

Läxläsningen

Läxläsningen går nu som en dans. Hon fick lite lättare böcker och vips så hängde hon med. Innan kunde vi sitta 1 timme varje dag, och repetera och leka med ord. Nu behövs det max 25 minuter. Vi hinner under denna tid göra läxan och även rabbla alfabetet. Hon får lära sig under egna förutsättningar.

Det avr det som ens var värt att nämnas.....nu till oktober. :-D
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus