När vi ändå är inne på gamla mobiler

Alla har vi haft otalamobiler genom åren. Jag är inget undantag. Totalt har jag haft 5 stycken mobiler som jag köpt nya, och fått låna 3 stycken andra medan jag letat efter nya(då de gamla pajat).

T20

Så den första mobilen jag köpte, köpte jag 2002, för lönen jag fått på sommarjobbet det året. Det var en Sony Ericsson T20i. Inte mycket för omvärlden nu, men då tyckte jag den var riktigt fin. Den mobil som gav mig brännsår på ena örat, eller var det strålningsskador? Pratar alltid med högeröra av någon anledning. Men när man efter nästan 2 till tre timmar om dagen med luren mot örat, så började det lämna sina spår. Rött och svullet öra som ömmade något enormt. Efter en rejäl nedskärning på telefonpratandet och började använda handsfree, så vart det bättre efter någon månad. Men den var rejäl. Jag hade den telenen fram till 2005 och den fungerade fortfarande perfekt då jag övergav den. Då hade den fått utstå regnskurar, tappat den i golvet mm. Bebisdräggel och det var inget fel på den. Tjock och sött telefon som var sådär gullig.  :-) Fick låna en  nokia telefon av modell 33 något....ja, herrre gud. Aldrig mer en Nokia. Testat fler efter det, och menyerna är inte ens logiska.

S700

2005 var det dax för nästa mobil, en större skärm framförallt. Blev en Sony Ericsson S700i. Denna gång på abonneamang. En Sony Ericsson S700, och jag kan ärligt säga att det var den bästa mobilen jag haft genom alla tiderna. Lika bra som den jag har nu. Men den var dessvärre ett måndagsexemplar och höll någon vecka efter att garantin gått ut. Ganska typiskt va? Men fin var den också.


K610

Så nästa modell blev snabbt köpt, en LG modell för 50 kr/månad. Men herre gud. Hade den i 2 dagar och sen klev jag in i affären och krävde en annan telefon. Den var inte ens användbar. Plastigare än en leksak. Blev en Sony Ericsson K610. Och den vart RIKTIGT dålig. Hade den innan för lagning 2 ggr under 2 år. Strullade jämt. Nej den ville jag inte ha igen. Tillslut självdog den trotts att jag verkligen behandlade den som om den vore gjord av glas.

Visst den var fin, fin färg. Men som sagt, programvaran var riktigt dålig.

 

 

W850

Eftersom den la av helt plötsligt, så fick jag ärva deras pappas gamal mobil. Även den en Sony Ericsson. Den var en toppenmobil. Hade den bra länge. Men eftersom den redan hade nåt år på nacken när jag fick den, så han jag ha den bra länge innan Jonathan tappade den i vattnet och dnen dog halvt. Man kunde svara i telefonen, men sen kunde man inte sätta på/skicka sms, gå upp, men inte åt andra håll. Det var en Walkman och den vart riktigt bra, kameran sådär.

 

 

W595

Nästa mobil, och den nästsenaste. Den vart bra, hade alla krav jag hade på funktioner. Timer/alarm/tidtagarur, bluetooth, mms, wap, walkman, kamera, radio. Nog den tunnaste mobil jag någonsin haft. :-) Var i desperat behov av en ny mobil så gick till ett av dessa bord som står mitt i centrum, sa att jag ville ha en Sony ericsson mobil och fick välja på två stycken. Så var ingen research. Tog bara en. Och den var som sagt en bra telefon. Gjorde det den skulle, ingen WOW telefon direkt. Men en bra kamera, och walkman som jag krävde.

Några månader senare kom guldverionen som jag suktar efter än. Så någon som vill ha en röd, så får jag din guld så är jag på. :-D

 

 

Xperia X8

Sen denna, eftersom jag alltid sagt att jag vill kunna läsa e böcker i mobilen och då är touchscreen ett måste, så hade jag inget val kan man säga.

 

 

Det var mina mobiler jag haft den 2002, då jag köpte den första. Hur många mobiler har ni haft?? Och vilken var er bästa/sämsta ni haft?

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus