19:e Juli - Minigolf, eller hetter det bangolf?

Någon gång ska det vara premiär för allt. Denna dag vart det premiär för barnen att spela minigolf. Eller hetter det bangolf? Skitsamma, men vi spelade iaf detta roliga med nästintill omöjliga spel. Ja, ni läser mästaren av 7:ors blogg. Nästan alla hål brukar jag få in bollen på skott 7, eller aldrig. Så av naturliga skäll kommer jag ALLTID sist. Men jag hänger inte läpp för det, har kul iaf och skrattar åt mitt taskiga bollsinne.

Hos vår nisse, kostar det 50 kronor/vuxen och 25 kronor/barn. Men han var snäll nog att bjuda på ett barn. Med motivationen att de troligen inte skulle orka hela banan. Och han kunde inte ha haft mer rätt. tack snälla du. Jag vet, det är bara 25 kronor, men handlingen var guld värd.  ♥

Det lustiga denna dag, var att jag och barnen var där först. Sen skulle syrran komma strax efter. Det första man såg var henne cerisa byxor komma gåendes 50 meter bort. haha. Men de var jävligt snygga för övrigt. Och hon vann som alltid. Men det var väl tur det, takig förlorare som hon är. Då vi kom precis innan stängning så vart det stres genom golfbanan på 1 timme.


Här står lill-killen och ska slå, och han fick FAKTISKT in rätt teknik. Även om han bara orkade slå 8 håll av totalt 18. Men man måste starta någonstans. Sen var det dax för dottern, hon körde lite med metoden, slå-utav-helvete-och-hoppas-på-det-bästa. Men det kommer. Eller inte. Haha. Menar, se på mig. Inte har jag blivit nå bättre på detta efter år av spelande. Men bollar är helt enkelt inte min grej. Kan ju inte ens träffa papperskorgen med en pappersbit, från en meters avstånd!

 

Mellan alla slag, turades alla om att hoppa mellan alla bänkar. Var ju jobbigt att slå. ;-) Krävdes att man satt ner och vilade ut sig tills det var ens tur.

Men vad säger ni, jag kommer själv ihåg innan jag fick barn, och även när jag väntade Mary då jag sist spelade. Småbarn i mina barns ålder fick slå 20 slag för sina färäldrar bara för att de skulle hållas lugna. Då spelade jag på andra ställen, än denna. Då ansåg jag inte att det var rätt, och fortfarande idag anser jag att det är fel med. En 5 åring kan väl slå för skojs skull, om det inte är väldigt mycket folk. Men vill ungen vara med och tävla får han/hon snällt följa spelets regler. Låter dessa föräldrar sina barn få en klubba om de håller tyst i affären också? Eller blir de burna om de skriker tillräckligt högt? Jag säger inte alla alla gör så, men tanken slår mig att om det kan vara så hemskt. Man skapar ett monster som lär sig att man får sin vilja fram genom att bråka.

 

Sen tror jag inte vi gjorde så mycket mer den dagen.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus