23 Juli - Whiteboardtavlan

Jag har i flera år letat efter en Whiteboardtavla, ja ni läste rätt. Men har inte köpt någon då jag tyckt det varit för dyrt eller att det inte varit min still. Ville ha en lagom size, med stilren svart ram. Inte för stel, inte för gulli gull.
Men hittade iaf en denna sommar, på Cleas Ohlsson. 119 kronor kostade detta fynd. Det var självklart lite omständigt att försöka få hem den med matkassar och en tjej som inte kunde starta cykeln själv. Men det gick. Är man envis så går allt. Det ni!

Är inte klar än i hallen, målade hallen förra sommaren. I år och nästa ska det inredas mer där inne. Nya taklampor (max 500 kr) och ett sminkbord ska det letas efter på blocket. Litet, smallt, varmt OCH svart. Sen ska spegeln jagas till våren, lyktor (antikt) att ha vid sidan om spegeln. Spegeln får gärna vara med guldram. Ja, jag har min bild av hur det ska vara, som ni hör. Det får ta den tid det tar, har ändå inte mycyket pengar att röra mig med.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


PsychoBlonde

jag känner igen mej där, så fort jag hamnar i mörker så springer jag ut ur rummet eller ökar stegen väldigt mkt. Men det stämmer nog att det är för att du fått vanka din dotter i mörkret som det blivit bättre för dej. Jag får väl försöka hitta på ngt som tvingar mej att vara lite mer i mörker.

»»»»»»»» 2011-09-04 | 12:19:10 | http://psychoblondie.blogg.se/

»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus