27:e Juli - mera bad

Så följdes det av några hektiska dagar igen. Kan inte påstå att det var direkt badväder. Men trotts det drog vi oss till vårt Ekebo. Badade i ett sjukt kallt vatten och hade lite skoj. Iaf barnen, jag satt mest på bänken och glodde och tog små bad för att finslippa dotterns simkunskaper. Men kom upp stelfrusen av kyla varje gång. Barnen kan INTE må bra, det var ju inte ens mänskligt att bad i det där vattnet. De kan inte ha några nerver i behåll i sin kropp. Eller så tappade de den av kylan. Hahaha

 

För att ta upp något helt annat angåede ekebobadet. Förut hade de öppet till 19 varje kväll, idag är det kl 17 som gäller, men redan klockan 16 stänger de grindarna. Så i dagsläget kan man inte gå och ta sig ett bad efter jobbet om man vill, som man kunde göra förut. Vilket är RIKTIGT dåligt. För många i området är det enda chansen till bad, då majoriteten är ensamstående och inte tillhör de mest högavlönade.

Jag vet inte anledningen till detta beslut, men vad jag däremot ser mer av varje år är detta smygbadande. Varje dag mellan sex och sju kommer gäng med handdukar, eller bärande på påsar. Ja, man ser helt enkelt att de är på väg till badet efter stängning. Och för att komma in bryter de upp plankor och klättrar in. Detta måste sen badet laga VARJE dag. Pengar de tar från sin kassa, pengar som kan användas till annat. Exempelvis behöver bebispoolen nya stängsel, men de har väl inte pengar till det då pengar går till denna onödiag utgift. Klättra över latmaskar om ni nu måste smygbada. Förstör inte för oss andra! Slå inte sönder fönstret till kiosken för att sno godis. Ännu igen måste de köpa in nytt, pengar som kan användas till underhåll av badet! Men det finns idioter till allt tyvärr. Dessa idioter verkar inte fatta att hela badet kan tvingas stänga för all framtid, för deras barnsliga påhitt.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus