28:e Juli - Naturhistoriska Museet

Den 28:e var det dags för nästa utflykt. Nu endast med två kusiner, istället för de vanliga fyra. Eftersom det stod regn på väderprognosen överallt, så drivade vi in till stan. Men tror ni regnet kom? Nej precis, det kom aldrig. Istället var det svettigt, klibbigt, soligt och FÖÖÖÖRRR varmt för en inomhus vistelse. Men som jag sagt, lönar sig inte att kolla på vädret, de har ändå bara fel. Det sjuka är att föräldrarnas väderstation för 300 kronor har mer rätt än alla väderprognoser tillsammans. Borde nog införskaffa en sådan. Men iaf, efter buss, tåg och tunnelbana kom vi äntligen fram. Barnen ville självklart se cosmonova, men då vi åkte med mindre barn så blev det helt enkelt inte av.

 

De fick istället nöja sig med att  posera framför denna. Men lovade att någongång i höst, skulle vi återvända och de skulle få sen filmen om dinosaurier. Sen blev det ett himla vandrande genom hela huset. Skulle ha behövt några timmar till, eller en till för att hinna med allt.

 

Men som sagt, vi kommer återvända i höst någongång. Barnen tyckte om det, vi vuxna tyckte om det. Och det var en bra mix mellan se och känna och testa på.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus