De första bilderna har läckt


Jag gillar zombie rullar, det förnekar jag inte. Speciellt Zombieland, 28 days later, 28 weeks later. Men finns många lika bra, även om dessa tre än så länge ligger på topp 3. De är roliga och spännande och det kan inte hända. Därav jag klarar av dem, och njuter av dem. Eller som bloggaren Asebeia skrev på sin blogg: "Jag har problem med zombier. Ja inget allvarligt problem då, de står inte utanför mitt fönster och brölar efter brains direkt" som fick mig att börja skratta högt framför datorn.

Men nu pratar vi inte om zombies rent generellt, nej vi pratar om "Warm bodies", en bok jag tidigare nämnt i min andra blogg. Det första jag då tänkte, som så många andra när de läst den (majoriteten) är att den vore en perfekt film(här pratar vi målande bilder). Och så var en film redan på G! Till sommaren är det tal om att den släpps, och jag är eld och lågor! Nu hoppas jag bara att Sverige fattar det hela och köper in den (läs: SF).

Många har jämfört historien med Twilight, kanske för att romansen mellan en människa och något icke mänskligt.
Men jag måste säga såhär: Twiligth i all ära (jag älskar de böckerna och filmerna), men den här är så mycket bättre. Kortare visst, men bättre! Ingen typsik film där blodet flyger höger om vänster.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus