Jag har hittat min drömbostad!!!



Sen att den råkar ligga i helt fel del av landet, och kostar minst sådär 8 miljoner säkert är en annan femma. För priset är inte utsatt. Ord som sekelskift, kamin, ekgolv, BIBLIOTEK, masterbedroom och bastu räckte för att få mig på fall. ÄR väl inga höga krav jag har på ett drömhus. :-)

Men spana in den här. Taxeringsvärdet låg iaf på 3, 6 miljoner. Vad den sen kostar att köpa....ja det vill jag inte ens tänka på. Snälla någon där uppe, gör så att jag vinner pengar på lotto. Jag vill ha den, jag flyttar t o m och lämnar Stockholm för det där huset. Ja, jag var ♥.



Det har allt jag vill ha i ett hus.
Första plan har de där offentliga rummen, en hall, en toalett för gästerna, kök, matsal med öppenspis i, tvrum och bibliotek med inbyggda hyllor-(!). På detta, som pricken över i:et, serveringsgång mot matsalen (ni vet den som man personalen använde förr för att gå mellan köket och matsalen).



Och nej det slutar inte där. Det har detaljerna i taket, en STOR trädgård, relaxavdelning med bastu, köket är en dröm med ekgolv, det finns en bar nere i relaxavdelningen (nej ingen sån där sjabbig sak). Och herrtoaletten ska vi inte ens snacka om, jag skulle bosätta mig där! Och om man nu skulle ha 4 bilar så finns det plats i det enorma garaget. Och det ligger centralt. Som sagt det perfekta huset! Och jag glömde, det finns t o m en damm i trädgården med en FORS som leder ditt. Nej, jjag vart inte alls kär.....inte alls!
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus