Och så hittade vi tapeten också



I det tidigare inlägget, som ni ser precis nedanför denna så har ni mitt dröm sovrum. Rustika tapeter med mönster som tar plats, men som ändå är lugnande på något sätt. Den kommer från tillverkaren Decor Maison, och tillfälligt nog bär det namnet Bohemian Rhapsody 2931. En låt som råkar vara en utav mina absoluta favoriter genom tiderna. Men nog om det. Sen började jag läsa texten, som beskrev själva tapeten. OCh den stämde ännu bättre in.

"Bohemian Rhapsody är tapetkollektionen som hyllar till det bohemiska, sorglösa livet utan tvång och måsten. Den lockar fram glädjen i vardagen och inspirerar till ett personligt och avslappnat hem, där antikt trivs med trend, romantiskt med funktionellt, nytt med nött.Våga blanda sådant som inte riktigt passar ihop. Stilbrott är själva stilen och skönheten ligger i mixen."

Japp, det är PRECIS så mitt sovrum ska bli!!! Antikt möter nytt, romantik möter funktion. Nytt blandas med slitet. Vad detta kostar? Bara 399 kronor/rulle. Bara att börja spara pengar. Behövs ändå några stycken. Eller rear de någonsin ut tepeter? :-D

Vad tycker ni?

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus