Kojbygge

I lördags var det nöje till tusen som gällde, behövdes. Började med att traska till affären för att köpa lite mat inför dagen, samt godis. Efter lite strövande i affären så kom vi äntligen därifrån. Och började långsamt gå hemåt. Slängde in matkassarna, och sen hoppade vi in i den lilla skogsbiten som är precis utanför vårt fönster. Skulle återbygga kojan som en gång tidigare blivit förstörd. Så har barnen någonstans att leka under sommaren. Efter att ha fått grannbarr innanför skorna/innanför tröjan, i händerna. Ja de satte sig bokstavligen överallt. Vi släppade trädstockar som låg på marken, så vart verket klart.

Medan sonen väntade uppe i den halvfärdiga kojan, då han inte ville följa med så traskade jag och dottern några meter bort. Till skogen intill. Drog ditt fler grenar och stockar. Tittade under ett träd, och frågade dottern vad det såg ut som. "Ett litet hus" utbrask hon. Själv tänkte jag på de där små "va-va- varför?" figurerna i Ronja Rövardotter. Det var ungefär i den sizen.


Sen tröttnade vi alla på barren, och skogslivet och traskade hem. Jag började förberedda maten, som blev en uncle Bens röra med ananas i och  kyckling. Till det matvete och ris i en blandning. Riktigt gott.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus