Så var skridskorna för små

Anmälde dottern till konståkning för ett tag sen, och nu på lördag är första tillfället att pröva. Så självklart testade jag skridskorna idag. Borde inte ha blivit förvånad då  hon växt ur dem, hon växer så att det knakar. Blev en runda till centrum där vi köpte nya skridskor, som tur va så är inte de så dyra. 350 kronor fattigare, så gick vi därifrån med rätt storlek. De gamla nästan oanvända ska säljas för en billig penning. Vad gjorde vi mer i centrum??

Jo höll på att glömma. Barnen hade fått sin försenade veckopeng. Och gick stolta med sina pengar i plånboken, skulle bestämt bära dem själva. Vi hinner till kiosken, köper tuggummi, och sen efter någon meter märker jag att Jonathans plånbok är borta. Frågar honom vad han gjort med den, och han tittar runt. Han hade hållit den i handen och tappat den. Så vänder om snabbt. VEt av erfarenhet att i våras så glömde mary en tidning inne i centrum och 2minuter senare när vi kom ditt så var den borta. :-/ Så på den 1 minut från att vi gick från kiosken till att vi kom tillbaka ditt så hade någon skitstövel tagit plånboken med 70 kronor i. Sonen vart jätteledsen. Så hoppas du oärliga person som snodde plånboken mår bra när du tagit ett barns pengar.Eller tog du bar hand om den, så skulle vi bli glada att återfå den.

Fan jag har t o m jagat en halvdöv gubbe, som tappade sin tusenlapp. Ja, ni läste rätt. Han tappade sin tusenlapp från plånboken, och jag jagade han när han susade fram inne i centrum bråttom att hinna lämna in sitt keno eller vilket spel det nu var. Herre gud höll på at få andnöd med min tunga ryggsäck jag hade på ryggen då. Men man ska göra rätt för sig. Så om någon läser detta, och hittat en röd plånbok med Ville Vikings tassavtryck på, med tre tjugolappar på och några mynt i, så skulle jag bli tacksam om den kunde återlämnas. Eller om ni vet att er unge kommer hem med en plånbok som inte är deras. Jag vet en kille som skulle bli glad då.

Det var allt som hände idag. Inte så mycket i min värld just nu. Mailat Stena att få kopia på kontrakt, mailat kommune om att det är rätt adress de ska skicka till, försökt nå tele2 angående simkortet.

Sen nattat två barn, varav den med halsont inte kunde sova. 1½ tog det att natta den tösen. :-/ Halsen bränner och det är varmt...så ligger nu och sover precis vid fönstret då hon höll på att avlida av värmen. Nu ska även jag göra dem sällskap. Så natti natti gott folk!

 
 
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus