Shoppingrunda

Igår hade vi en shoppingrunda, jag och Jonathan medan dottern var i skolan. Först veckans mat, sen köpte vi en tidnign som de får göra en gång i månaden. Just ja jag köpte en tidnig till mig själv. Har länge tänkt köpa Elvis, men haralltid backat. Nu slog jag på stort och tog både den och en harlequin bok. Boken är inte påbörjad än, men det är Elivs och det gjorde under skratt. Satt i soffan och skrattade högt för mig själv medan barnen lekte med sina kompisar. Vad hände mer idag??? Minnet sviker en redan illa nog. Tröttare än trött. Har känt mig som en överkörd grävlig hela veckan, men inget mer händer. Ska jag bli sjuk, eller är det bara stessen som spökar??
Sen köpte jag en Playstation 1 med. Jag vet, inte det nyaste. Men jag har velat ha det ett bra tag. Hade det när det var nytt och gillade spelen. Gamla spel är ibland bättre, eller så säger jag bara så för att jag växte upp med dem?!
Får se om jag hinner spela nu i veckan som kommer eller inte.

Sen hände det väl inte så mycket. Duschade i duschsalen igen. Sista veckan som man kan göra det nu. Sen har man sitt egna badrum igen....vvilket är efterlängtat. Att få hålla sig i flera timmar ibland för att de plockat ur toaletten. Jag vet att jag kan springa till grannarna och låna, men då fastnar man ju där. Vilket jag inte haft tid med den senaste tiden. Illa nog. Ja hände inte så mycket roligare idag. En ganska lam dag där man gjorde en massa måsten.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus