220%

Det är precis det tempo jag kört på den senaste tiden och det börjar kännas. Trötheten, somnar till och från på bussen och vaknar med ryck drägglandes. Ja du läste rätt! Kommer hem, gäspar käkarna ur led, gör mat, diskar, läxorna......bla bla  bla. Idag skiterjag däremot i jobbsökandet. Orkar inte idag, kommer satsa på en dusch istället. Är mer viktigt så att mn luktar gott imorgon. :-P

Jag måste leva det mest fyrkantiga liv i världshistorien. Sen läser man att bara man omprioritetar sitt liv så hinner man träna eller skriva eller vad man nu skyller på att man inte hinner. Men skojar de med mig eller???
Jag hinner om jag går och sover 2 på natten,och går upp 6 sen för tt börja morgonritualen. 4 timmar kommer att förvandla mig till en apatisk xombie. Har ni sett en sådan förut? Nej tänkte väl det. Men det är precis vad jag kommer bli, jag behöver tanka batterierna för att orka med vardagen. Alla måsten.

Nej, satsar på en mening om dagen och 10 övningar. Spänna magmuskler och rumpa när jag lyfter tunga lådor. Får bli min gympa. :-) Hinner inte annat just nu. Hoppas bara jag landar bra när hjulet väl saktar ner.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus