Förändringar mot det bättre

Jag har länge insett att jag endast levt för att jag varit tvungen. Som en ekorre i ett hjul har jag malt på, för stressad för att ens stanna upp och reflektera över varför. Varför blev det såhär? Hur? OCH framförallt hur kan jag ändra På det?Orken har inte funnits. Några dagar efter att jag fyllt 30 ganska nyligen började jag tänka till lite mer. Jag hade börjat ogilla mitt liv som var tråkigt, kroppen började förfalla efter 4 år av att äta fel mat och inte träna. Jag hade inget arbete. Nåt var tvunget att göras.

Så kort och gott, började med att ta bort Godis mitt i veckorna som jag gick och smygåt medan barnen var ute. Första tiden höll jag på att klättra på.....ja allt som ens var möjligt att klättra på. Lördag kom då jag tilläts äta allt....tryckte i mig ALLT bokstavligen. Efter ett tag så lärde man sig. Antar att min kropp behövde långsam omställning till mindre socker. Nåväl gjort är gjort även om jag inte kan påstå Att det är lätt alla gånger. Men jag är ingen kusin vitamin som klättrar i gardinerna av abstinens längre. Säger jag som nu sitter och smäller i mig smarties haha. Nej, men belöning för att jag städat hela dagen, handlat och efter det här ska söka jobb behövs. Nästa var att äta nyttigare. Japp ni läste rätt. Att sluta småäta och äta mindre sött var bara toppen av isberget. Nu skulle det börja tänkas på VAD jag stoppade i mig. Vilket inte är så svårt egentligen. Jag vet vad som är bra och vad som är dåligt. Nu måste jag bara utföra det i praktiken. Dessutom gillar jag grönsaker, fisk och skaldjur. Jag kommer njuta av maten, kruxet var bara att hitta nyttig mat till bra pris. Mindre nyttig mat är billigare medan fisk och annan bra mat kostar mer. Men har lyckats ganska bra på den fronten. Man får jaga bra erbjudanden helt enkelt. Sen googla mat som även två kinkiga barn kan tänkas äta. Visst korv och bröd blir lunch ibland, men barnen ska inte behöva lida av mina idéer. Jag tar små steg som ni märker. När jag fått in den vanan så går jag vidare till nästa.

Det är där jag ska börja nu. Nämligen med träningen. Har tidigare gått ut för hårt med att lägga om kost, ta bort socker och tänkt träna 5 ggr i veckan. Allt skulle börjas med på en gång. Boom och man tröttnade efter en vecka. Så ska det inte bli nu. Veckan som kommer ska jag få in ett träningsmoment om dagen. Det kan vara 5 minuter på cykeln, 50 tåhävningar. Ja vadsomhelst egentligen. Men bara att jag lär kroppen att göra nåt varje dag. Något fysiskt. Veckan efter det ska mer planerad aktivitet in. Målet är ju att jag ska få tillbaka min livsstil som jag en gång hade och behålla den. Idag körde jag exempel 30 tåhävningar. Inte mycket, men för en soffpotatis sen 4 år tillbaka är det ett litet steg. Imorgon får jag se vad jag hittar på. :-) ska försöka bli bättre på att uppdatera så kanske ni får följa med i min förvandling.

Men det stannar inte där. Ska dessutom få in en process med att ta hand om min kropp. Peeling, flygvärdinna och sånt. Det tar trotts allt egentligen inte så lång tid, bara man delar upp det under veckans dagar. Så sakta kommer jag få tillbaka mina rutiner som försvann någonstans på vägen. Nog skrivet om det idag, nu ska jag fila fötterna innan jag ska skicka iväg åtminstone 2 ansökningar innan jag ska krama kudden. Imorgon ska man trotts allt upp kl 6:30. Vardagen ropar på en igen.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus