Riktigt bra film

 
Satt igår och njöt av en kopp te när jag slog på tv:n. Till min glädje kom ett kärleksdrama/komedi. Inget vanligt pang pang som jag ogillar, som annars alltid kommer på tv. Har sett filmen tidigare och gillat den. Litesådär småsött/charmig utan att bli pinnsamm som vissa kärleksfilmer blir. Man vill bara gömma sig bakom skämskudden. Filmen höll fortfarande måttet efter ett år, när jag såg de för första gången. Var det någon annan som såg den? 
 
Ett perfekt slut på en perfekt kväll, barnen sov i sina sängar i sina egna rum. Jag hade lyckats varva ner utan att stressa upp mig på kvällen (=bra sömn), jag skulle arbeta följande morgon. Så såg fram emot det, men icke. Kroppen ville något annat. Vaknade när klockan ringde av att jag höll på att svettas ihjäl och jag var varm. Så bara att kontakta chefen sådär 04 och han fick leta efter någon annan för att komma in. Snacka om ångest över det hela. Vore jag bara frisk så skulle chefen slippa allt det där och någon stackars satte som annars skulle få sova fick snällt hoppa upp mitt i natten. Ikväll blir det lika apatiskt läge i soffan, men skillnaden är att 
jag vet att jag kommer vara hemma och slipper besvära chefen och annan anställd med mitt samtal. Fel att tänka så, men kan inte låta bli.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus