Ledig dag idag

Som extra anställd kan man halvt jobba ihjäl sig i perioder. Vilket jag har gjort nu halva augusti.
Kom hem från en utlandsresa som jag ska skriva om i helgen, och dagen efter öppnade jag kl 05 på morgonen. Om jag var död? Oh ja! Jobbade 5 dagar i sträck vilket är normalt. Men med Jet lag i kroppen kändes det. Speciellt arbetsdag 1 när man endast varit på svensk mark i 20 timmar, så var det inte nådigt.
Var ledig från jobbet samma dag som barnen började skolan, sen kom 5 dagars arbete igen. Varav tre av dagarna var öppning. Här finns det ingen två dagars ledighet inte. Sån lyx hade vi inte i augusti. :-)

Men mitt i allt detta levde jag på hopet att jag kanske skulle få ta över ett 100% schema för en mammaledig, och i veckan fick jag det bekräftat att jag kommer gå på extra fram till sista september. Sen blir det schemalagt vikariat på 100% till dess ordinarie personal kommer tillbaka. När det är vet ingen. Men att under en tid ha månadslön är lyx. Slippa jaga timmar som är en stress i sig. If Im happy? Klart som fan!

Vad gjorde jag på min lediga dag idag då?
Blev en riktigt sen frukost, sov lite extra länge.
Sen träning hemma, tvättade lite, bloggade lite. Än är kvällen ung, åtminstone en timme till. Får se vad jag hittar på. Kanske skriver lite. För som de säger....tidsbrist är ingen ursäkt. :-)
 
 
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus