Flourtanten är tillbaka

I veckan när jag hämtade dottern från skolan, berättade hon glatt om flourtanten. Hon hade minsann varit på besök, och de hade fått gurla en rosa dryck. Sen hade de alla fått gå ut och vänta jääätteelläännggeee, så som hon själv uttryckte det.

Och hon berättade minsann att man bara skulle äta fem måltider per dag. Och det var jätteviktigt att borsta tänderna två gånger om dagen. Och hon hade ett hål i en tand. Först fick jag inte se tanden då den var magisk, och det möttes självklart av fnitter från två vänner. Men efter lite tjatt fick jag tillslut se tanden, och mycket riktigt var det den tand som tandläkaren tidigare påpekat att det snart skulle bli håll i. Tydligen är det en nysatsning inom skolan, att återinföra flourtanten (hittade de inget bättre namn?) då munhälsan försämrats tydligt genom åren. Men det har väl ingen missat?

Nu ska hon komma varje vecka och barnen ska få skölja munnen.  Jag ser bara detta som något bra. Kanske att jag slipper bråka om tandborstning varje morgon och kväll nu.

Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus