Breaking Dawn - part 2

Var som jag skrev på bio idag, på min favorit biograf Rigoletto. Jag och syskonen var där och självklart på V.I.P. Har varit nyfiken på den sen de öppnade, men inte hittat någon film värd de platserna. Nu till den sista delen, så var det en självklarhet att sitta som en kung. Och nog satt v som kungar. Sköna sätten som hade hög rygg, bredda sätten som gjorde att man kunde bre ut sig och fötterna fick utrymme. T. o. m ett eget "bord" till popcornen eller vinnet om det var det man ville ha. Körde alkolholfritt idag. Början till en förkylning, och alkokol är aldrig bra. Skulle vinglat hem. Ska jobba imorgon då ska man inte dricka. Men nog om det.
 
Lämnade barnen hos föräldrarna, sen mot tåget. Skulle sova där inatt. Åker inte hem kl tio med barnen. Då är det bättre att ta bussen tidigare till skolan. Det hade inte barnen något emot, de gnäller alltid över att vi inte tar bussen till skolan. Men kom fram i god tid, så hann t o m gå på toaletten, sitta ner och glo på folk innan vi gick in och satte oss. Rigoletto var riktigt fint innan, nu var det ännu finare. Vi hade det riktigt bra där. :-)

Vad tyckte jag om filmen, förutom att syrran förstörde min syn på Edward genom att kalla honom en flatface som sprungit in i väggen?? Ja. det vart så illa att under varje scen där man såg hans profil hade jag svårt att hålla mig för garv. Hävla du!! 
 
Filmen var riktigt bra. Trotts att jag läst boken tre gånger och visste vad som skulel hända så satt jag som nålar ändå. Vet av erfarenhet att de oftast ändra ganska mycket i filmer. Nu var jag mer än nöjd. t o m jag som visste hur de viktigaste scenerna skulel gå till fick nästan popcorn i halsen. Under några minuter satt jag med gapande mun och tänkte NEJJJ. Höll på att dö där och då. Med det sagt och utan att avslöja för mycket så älskade jag filmen!!! Vackert filmat, bra action och de viktiga scenerna var rätt skildrade. T o m Jakes bara bringa fick mig att skratta gott. Ni som suttit på bion och hört tjejerna skrik så fort en bar överkropp visas förstår vad jag menar. Man blir trött på det. Men nu slapp vi sånt. Så se den om ni kan. Förväntar mig en fortsättning på filmen nu med tanke på slutet. Man vill ju veta vad som händer. :-D  Så den får helt klart fem av fem möjliga.
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus