Hittade en glad överraskning

Eftersom jag förra veckan började räkna upp vad jag kollar på youtube om kvällarna. Om vi järmför med barnens lite lätt. Dottern sitter och kollar på musikvideos, sonen på när andra spelar. Ja, jag har mina tre favoriter. Finns det någon jag har missat, så hojta till. Men nu förra veckan så snubblade jag över en trevlig överraskning. Lillabloggen har tydligen en liten serie på svt som hetter "Williams lista". Så surfa in på svt play och titta eller på youtube. Vilket som. Jag fick mig iaf ett gott skratt som alltid.
 
 

Gangnam style female

För ett tag sen skrev jag om Gangnam style, och kände att denna måste tas upp. Dottern lyssnar sönder denna och tycker den är bättre röstmässigt. Medan orginalet är roligare. Tur att smaken är som baken.....delad.
 
 

Trött, tröttare, tröttast.

 
 
Denna bild hittade jag på nätet igår, och illa nog så är det Drooling som gäller idag. Turligt nog inte offentligt då jag däckat i en svår förkylning. Kroppen skriker, näsan rinner, ögonen bultar, svettas som en gris. T. o. m tandköttet värker. Någon får gärna byta med mig...jag vill inte. :-( Vill jobba, som jag skulle ha gjort idag.

Youtube har sina guldklimpar

Jag tillhör en av de många som sitter på youtube då och då och kollar på dessa kanaler över Yuotube kändisar eller vad man nu kan kalla dem. Andra läser bloggar, jag kollar youtube. Läser och skriver nog som det är i vardagen. Det är två bloggar det skrivs på samtiidgt i bästa fall, skrivs på fritiden och läser lite varje dag. Sen läsläxa med dottern. Så det räcker efter det. JAg behöver nåt lättsamt när alla måsten är avklarade, varav dessa blir det jag hinner med.
Så en stund innan natt daxs, surfar jag in på tre youtube kanaler. Självklart i följande ordning:
 
1. Pewdiehard:
 
1. Lillabloggen:

 
3. Anagiina

 
F
 
Följer ni några klipp?
 

Breaking Dawn - part 2

Var som jag skrev på bio idag, på min favorit biograf Rigoletto. Jag och syskonen var där och självklart på V.I.P. Har varit nyfiken på den sen de öppnade, men inte hittat någon film värd de platserna. Nu till den sista delen, så var det en självklarhet att sitta som en kung. Och nog satt v som kungar. Sköna sätten som hade hög rygg, bredda sätten som gjorde att man kunde bre ut sig och fötterna fick utrymme. T. o. m ett eget "bord" till popcornen eller vinnet om det var det man ville ha. Körde alkolholfritt idag. Början till en förkylning, och alkokol är aldrig bra. Skulle vinglat hem. Ska jobba imorgon då ska man inte dricka. Men nog om det.
 
Lämnade barnen hos föräldrarna, sen mot tåget. Skulle sova där inatt. Åker inte hem kl tio med barnen. Då är det bättre att ta bussen tidigare till skolan. Det hade inte barnen något emot, de gnäller alltid över att vi inte tar bussen till skolan. Men kom fram i god tid, så hann t o m gå på toaletten, sitta ner och glo på folk innan vi gick in och satte oss. Rigoletto var riktigt fint innan, nu var det ännu finare. Vi hade det riktigt bra där. :-)

Vad tyckte jag om filmen, förutom att syrran förstörde min syn på Edward genom att kalla honom en flatface som sprungit in i väggen?? Ja. det vart så illa att under varje scen där man såg hans profil hade jag svårt att hålla mig för garv. Hävla du!! 
 
Filmen var riktigt bra. Trotts att jag läst boken tre gånger och visste vad som skulel hända så satt jag som nålar ändå. Vet av erfarenhet att de oftast ändra ganska mycket i filmer. Nu var jag mer än nöjd. t o m jag som visste hur de viktigaste scenerna skulel gå till fick nästan popcorn i halsen. Under några minuter satt jag med gapande mun och tänkte NEJJJ. Höll på att dö där och då. Med det sagt och utan att avslöja för mycket så älskade jag filmen!!! Vackert filmat, bra action och de viktiga scenerna var rätt skildrade. T o m Jakes bara bringa fick mig att skratta gott. Ni som suttit på bion och hört tjejerna skrik så fort en bar överkropp visas förstår vad jag menar. Man blir trött på det. Men nu slapp vi sånt. Så se den om ni kan. Förväntar mig en fortsättning på filmen nu med tanke på slutet. Man vill ju veta vad som händer. :-D  Så den får helt klart fem av fem möjliga.

Snart ska jag på bio

Äntligen!!! Trodde jag skulle avlida i somras, november tycktes aldrig komma. Jag ville se den sista filmen ur Twilight serien NU. Men snart är vi där....Jag ska se Edward och Bella (och tyvärr Jacob) för sista gången på bio. Den här gången med stil - vi ska sitta på V.I.P.

Relaxaxa

Idag var en sån där dag då man inte gjort en massa måsten. Det är trotts allt lördag.
Vi vaknade i lugn och ro, gick upp, åt frukost. Sen tog vi det lugnt. jag småplockade lite. Sonen sprang över till en kompis, så dottern och jag tog ett bad. Jag körde ett mini spa med ögonbrynsplockning, peeling, rakning av vinterpälsen och hela hårtjossan. Ni vet balsam, inpackning och olja. Undet tiden låg kycklingen inne i ugnen och blev långsamt tillagad. Valet av mat den här dagen var sonens. Så han åt överlyckligt när maten väl var klar. Detta skedde naturligtviss till levande ljus. Hade det riktigt mysigt idag med andra ord. dammsög lite snabbt, och sen satte vi oss ner för att spela tv-spel. Så som vi gjorde när jag var liten, då man bara kunde spela en person åt gången. Man spelar en bana/tills man dör/eller max 5 minuter. Det gick riktigt bra. När ungarna väl somnade så fick jag en impuls. Hittade hårfärg i skåpet som jag otroligt nog inte använt. Så började färga håret. Så jag har nu gått från röd tot till svart tot IGEN. Ångra mig inte än så länge iaf. :-P 

Nu ska jag gå och sova, måste komma upp imorgon. Då ska jag söka lite arbeten, skura golven, bada sonen innan jag drar på bio. Så natti natti gott folk!

Fredagsmys med madagaskar och killzone

Vaknade trött till en ny dag. Eftersom det inte var något jobb så satt jag uppe lite väl länge. Men upp kom jag, även om jag gärna legat kvar. Men verkligenheten är en annan, livet kallar på en!

Dagens schema var följande: Arbetscoach kl 9, och sen in till stan och göra ett byte av några saker. Sen det "nya" måstet när man har barn verkar det som - fredasmys. Eftersom skolan har fredagsmys med popcorn, sen film på storduk. Ibland disco och muffins. Så självklart låter det följande när man hämtar från skolan och turligt nog (eller kanske otur ibland) råkar ha 1 minut till affären från skolan. "Mamma, idag är det fredag. Vi MÅSTE ha chips och läsk till fredagsmyset. Du får inte glömma nu!" Ja, jag glömde bort det förra fredagen....so shoot me. Men herre gud. Varför kan vi inte mysa på lördagen istället??? Jag stresar ihjäl mig för att städa fint på fredagen för att hinan mysa och äta en mysmiddag. Och vadå läsk på en fredag?!?! Sen när?? Nä, här är det blaskig juice som mer smakar saft (valt med omsorg då riktigt juice fräter sönder barnens tänder totalt), eller en saft (INTE light...det är förbjudet i vårt hus).

Men dagen började hos coachen där vi satt och pratade om andra sätt attsöka arbeten. vad mer kan JAG göra för att söka jobb?? Så fick veckans läxa som jag kallar den bortsett från de fem jobben som måste sökas. Kom konstigt nog in på relationer, då jag är ensam med barnen. Sa att jag aldrig vill ha en relation. Inte på bra många år, jag är trött på killar för tillfället. Man lägger ner sitt allt, och får noll tillbaka. Fatta att slänga bort sitt liv. Nej, så inget sånt för mig.
 
 
Sen fick jag halvspringa därifrån mot tåget. Hade en tid att träffas inne i stan. Skulle byta två bebissaker mot en hamsterbur och ett vattenfall. Sen hem igen. Skulle jag ha haft pengar på mig skulle jag ha satt mig på en fik och läst en bok. Vet ett mysigt ställe inne i stan där man kan ha det lite mysigt medan man fikar. Elle tre, men den jag tänker på ligger närmast.

Sen hem och fredagsstäda (dammsuga, damma, skura, putsa, helstäda toaletten, plocka fint överallt), laga mat. Diska och sen duka fram chipsskålen och inse att man inte borde ha dammsugit idag. För när jag kommer gå och lägga mig, kommer golvet nedanför soffan vara full av chipsbitar. Men nog om det.

Idag tänkte jag inte välja film som vanligt. Lite variation tack! Frågade om vi inte kunde spela tv spel istället. Och det välkomnades turligt nog av barnen. De fick välja ett spel var och vi satt och spelade i två timmar tror jag innan de vart trötta och ville sova. Så trotts spring så vart det en riktigt mysig dag. Stannade uppe två timmar till och spelade killzone själv innan jag trött jag med ska joina.
 

Mitt livs motto

Det är precis vad jag alltid har påstått. I precis de orden. Jag är hellre mig själv 100% och hatad av några, än älskad för någonjag INTE är.
 
 

Full fart från morgon till...eh...midnatt

Vissa dagar är och kommer förbli jobbigare än andra. Eller så gör jag mer än jag egentligen hinner med och orkar. Det är troligen det sista. Men jag vill bli klar med allt jag tänkt, och i tid. Annar skjuts det upp och man ligger och tänker på att man aldrig blit klar = ingen bra kombo. Få det avklarat och bortstädat från hjärnan på en gång istället.

Torsdagen var en sådan dag. Jag vaknade 6:30, gick upp åt något lätt, väckte barnen och gick till skolan. Sen mot bussen/tåget för att komma till jobbet. Slutade 13 och sen begav jag mig hem. Kom hem och fick en ide. Headsetet är tråkigt, och mina har en tedens att sluta fingera. De har i princip en livstid på max sex månader. Först lägger ena av, sen fungerar ingen av dem. Så tänkte att om jag lägger pärlor på headsetet som jag såg en tjej hade när jag väntade på bussen i veckan så borde det inte blir några knutar på det. sagt och gjort. Så började med det arbetet och över 1 timme senare var jag klar och med tre värkande fingrar till följd. Sprang och hämtade ungarna från skolan, sen äta något snabbt. Bråka med Jonathan för att han inte vill gå till skridskohallen och se när Mary åker skridskor. Samma sak varje torsdag, men nu är det så. Kommer hem, äter igen....går igenom läsläxan en sista gång och sen ska ungarna sova. Springa fram och tillbaka är bara förnamnet. Man jagar mer eller mindre tiden.


Tre magiska ord

Det finns tre ord som är mer eller mindre avgörande när man sitter på en intervju. Rätt klädsel är avgörande, men bortsett från det, så finns det de tre.
 
  • Ord
  • Tonläge
  • Kroppsspråket
 
Inte så självklart när man tänker kanske. Fick frågan hos coachen, "vad är det som gör att du kommer få arbetet när du väl är där?". Att jag är lugn, pratar lugnt och inte flippar ut, svarade jag. Men de där tre punkterna ovanför är ett annat sätt att se det på. För använder du FEL ord, är du körd. Ingen lögn på den biten. Vilken ton du har är också avgörande. Har du skrivit i brevet att du är lugn och sitter där och skrattar och flamsar bort hela chansen, eller låter irriterad så lär man knappast få det heller. Kroppsspråket är också viktigt. Att sitta avslappnad utan att helt förvandlas till en potatissäck är en sak.Sen finns det andra saker att tänka på. Ska ta upp det mer ingående nästa torsdag.


Tappade sin först tand

Som ett åring gick jag med sonen till tandläkaren, han hade inte ens fått sin första tand då. Men tandläkaren påstod att det var ytterst viktigt att vi kom iaf trotts att lillen var tandlös. Sagt och gjort, och några evckor senare kom tanden. Nu 6½ år gammal tappade Jonathan sin första tand. Från att den inte ens varit lös till att komma till skolan och höra att han tappat en tand var lite....WOW. Han börjar lite bli stor. Ytterligare en av milstolparna är avklarade.
 

Sean paul - How deep is your love

Och mer av dancehall kungen!!!
 
 

Får bli en uppdatering imorgon.

Är så trött att jag håller på att ramla över tagentbordet. Så imorgon kommer dagens uppdatering.

360 miljoner klick

Till en början hatade jag låten som i helgen vann pris för bästa musikvideo. Ja jag bokstavligen hatade den, vart stressad av den. Men så vände det. Varför? Jo barnen som lyssnade på den minst 10 gånger om dagen....MINST. Det finns ett annat ord för det med, nämligen hjärntvätt. ;-) Så i dagsläget blir jag lika glad av låten som alla andra tycks bli. Med några få undantag. Inga namn nämnda.
Med sina imponerande 360 miljoner klick, varav många barn/tonåringar står för detta eviga repeatande misstänker jag så ska självklart en video klistras in. För de få på denna planet som råkat befinna sig på månen eller någon annan avlägsen planet.

 
 

Överallt och ingenstans

Vissa dagar är sådana. Man gör allt och inget samtidigt. Om det blir gjort ordentligt, ja iaf för mig. Även om allt drar ut på tiden då man ska klämma in så mycket på samma dag. Idag bestod det av att söka fem arbeten, skura alla golv, var barnvakt, ställa köksbordet på plats efter helgens arbete, tvätta badrummet. Småplocka och putsa yttor.
Sen ska man hinna var lite social med. Så dukade bordet för att fika. Bara jag och sonen dukade idag. Eller mer sonen, han ville göra allt helt själv och så vart det också . En stolt kille som nöjt tittade på bordet och resultet. Rensade två hamsterburar, och sen allt städande efteråt då det ligger spån över hela golvet efteråt. Städa ut badkaret då hamsterburen sköljs där. Så varit överallt idag i hemmet känsn det som. Plockade undan strykbrädan från helgen.

Imorgon blir det jobb i fyra timmar, sen söka 2 - 3 jobb igen. Måste komma upp i målet fem/vecka. Så blir lite lugnare, om man bortser från tre läxor som dottern ska göra. Men det är en lugn dag i mitt liv. :-)


Har ni sett denna man???

Genom missing people har många fall lösts. Nu efterlyses denna kille. Den 14:e September blev han påkörd av ett gå och avled. Ingen har kunnat identfiera honom, så fram till dess får han ligga nerkyld. För utan en identfierign kan han inte begravas, vilket inte är humant. Så känner du igen killen, ring Crime Stoppers på 1800 333 000, eller gå in på denna hemsida: www.crimestoppers.com.au.
 


Go your own way


Sean Paul - Body

Jag har älskar Sean Pauls musik från dag ett och hans nya skiva är inget undantag. Lyssna och njut!!!
 
 

Fem regler


Ibland undrar man över deras interligens

Ibland börjar jag seriöst ifrågesätta arbetsförmedlingens interligens. Jag fick en kallelse till ett möte, vilket jag inte kunde gå till. De skickade en ny tid, men eftersom jag nu har börjat arbeta och tiden var på en torsdag så gick det inte. Visst, de sa okej och skickade en ny tid samma tid en annan torsdag. FASTÄN jag skrivit i mailet att jag inte kan komma en tisdag/onsdag eller torsdag för att jag arbetar då. De får helt enkelt se till att ordna en tid måndag eller fredag. Jag lämnar INTE mitt arbete för att gå till ams.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign pه www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus