Fredagsmys med madagaskar och killzone

Vaknade trött till en ny dag. Eftersom det inte var något jobb så satt jag uppe lite väl länge. Men upp kom jag, även om jag gärna legat kvar. Men verkligenheten är en annan, livet kallar på en!

Dagens schema var följande: Arbetscoach kl 9, och sen in till stan och göra ett byte av några saker. Sen det "nya" måstet när man har barn verkar det som - fredasmys. Eftersom skolan har fredagsmys med popcorn, sen film på storduk. Ibland disco och muffins. Så självklart låter det följande när man hämtar från skolan och turligt nog (eller kanske otur ibland) råkar ha 1 minut till affären från skolan. "Mamma, idag är det fredag. Vi MÅSTE ha chips och läsk till fredagsmyset. Du får inte glömma nu!" Ja, jag glömde bort det förra fredagen....so shoot me. Men herre gud. Varför kan vi inte mysa på lördagen istället??? Jag stresar ihjäl mig för att städa fint på fredagen för att hinan mysa och äta en mysmiddag. Och vadå läsk på en fredag?!?! Sen när?? Nä, här är det blaskig juice som mer smakar saft (valt med omsorg då riktigt juice fräter sönder barnens tänder totalt), eller en saft (INTE light...det är förbjudet i vårt hus).

Men dagen började hos coachen där vi satt och pratade om andra sätt attsöka arbeten. vad mer kan JAG göra för att söka jobb?? Så fick veckans läxa som jag kallar den bortsett från de fem jobben som måste sökas. Kom konstigt nog in på relationer, då jag är ensam med barnen. Sa att jag aldrig vill ha en relation. Inte på bra många år, jag är trött på killar för tillfället. Man lägger ner sitt allt, och får noll tillbaka. Fatta att slänga bort sitt liv. Nej, så inget sånt för mig.
 
 
Sen fick jag halvspringa därifrån mot tåget. Hade en tid att träffas inne i stan. Skulle byta två bebissaker mot en hamsterbur och ett vattenfall. Sen hem igen. Skulle jag ha haft pengar på mig skulle jag ha satt mig på en fik och läst en bok. Vet ett mysigt ställe inne i stan där man kan ha det lite mysigt medan man fikar. Elle tre, men den jag tänker på ligger närmast.

Sen hem och fredagsstäda (dammsuga, damma, skura, putsa, helstäda toaletten, plocka fint överallt), laga mat. Diska och sen duka fram chipsskålen och inse att man inte borde ha dammsugit idag. För när jag kommer gå och lägga mig, kommer golvet nedanför soffan vara full av chipsbitar. Men nog om det.

Idag tänkte jag inte välja film som vanligt. Lite variation tack! Frågade om vi inte kunde spela tv spel istället. Och det välkomnades turligt nog av barnen. De fick välja ett spel var och vi satt och spelade i två timmar tror jag innan de vart trötta och ville sova. Så trotts spring så vart det en riktigt mysig dag. Stannade uppe två timmar till och spelade killzone själv innan jag trött jag med ska joina.
 
Tack fِör att du bidrar med din åsikt till detta inlägg»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign påwww.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus